tilik Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 (editat) Salut, De mult ma bate gandul ca in iarna asta, cand se gasesc oferte, sa-mi achizionez un motor nou. Eu am un kawasaki z750 din 2004 si la iarna sau cel tarziu vara viitoare vreay sa-mi iau una din bijuteriile mentionate in titlu. Ideea este ca nu stiu care e mai fiabila,rezistenta,nervoasa,etc. Kawasaki z750 are probleme cu vibratiile. Asta o stiu toti posesorii de Z. Cei de la Kawasaki, prin noul model, cica au eliminat aceasta problema. De alte probleme nu prea am auzit. Rog pe posesorii sau cunoscatorii de celelalte modele sa spuna care sunt punctele forte si care sunt bubele. Sa se faca o comparatie intre ele. Multumesc mult Scuzati greseala din titlu Eram cam somnoros Editat Iulie 4, 2007 de tilik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 vrei sa stii doar de cele de 1000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iulie 6, 2007 Autor Share Postat Iulie 6, 2007 vrei sa stii doar de cele de 1000? In general da. Desi stau si ma gandesc, ca in Bucuresti nu prea are rost sa-mi iau de 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate