Sari la conținut

masterus

Super Membru
  • Număr conținut

    847
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    prahova.
  • Carnet moto din
    ha haaaaaaaaaa
  • Numar Moto
    neindoit
  • Club
    ko gym

Vizitatori Recenți Profil

1.038 citiri profil

masterus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cum spuneam , merge perfect. de vina era furtunul de la epurator, care a fost probabil ciupit la vreu schimb de bujii , din neatentie . probabil, temperaturile inalte au facut ca fisura sa devina mai mare si astfel ralanti ul sa nu se mentina regulat.in sarcina mergea perfect.de aceea am exclus TPS ul mai ales ca am avut unul nou cu care l-am inlocuit pe cel vechi. se vand LEO VINCE /index.php?/topic/679993-evacuari-fz6-fazer/page__p__3163578#entry3163578
  2. furtunul de la epurator fisurat era cauza. merge perfect acum.
  3. schimbat bujiile = acelasi simptom. cand se incalzeste putin incepe sa balbaie la ralanti. in ture absolut nimic .merge perfect. uneori daca este subturata si cu a doua plec putin mai tare dupa ce am micsorat viteza tinde sa intrerupa usor parca ar da vro fisa la masa. dar, nu mereu. daca ar fi vreo fisa cu izilatia crapata ar face tot timpul. ce am descoperit cand am schimbat bujiile, furtunul de la epurator din capacul chiuloasei era crapat. sa fi afost asta cauza si sa influenteze asa de mult relantiul?revin cu detalii.
  4. @ ctlnext : in mers nu face nimic anormal. doar la ralanti mai ales cand se incalzeste tinde sa balbaie. nu mereu face asta ! asta ma enerveaza. si daca nu turez putin mai mult cand plec de pe loc da tinde sa dea in nas sau chiar se opreste. treb sa turez mai mult. ranati intre 1140-1200 -oscileaza. evident nu facea asa cu ceva timp in urma, un an sau doai. bujiile au cam 8000 km, distanta verificata in iarna cand am pregatit-o . sa se fi dus vreun izolator la vreuna sau la mai multe bujii si sa faca fazele astea? am sa imi fac timp sa le schimb cu toate ca nu imi vine ,fiind mijlocul de locomotie pe vremea asta. cand la schimb am sa postez daca simptomul a disparut.
  5. de ceva timp ma confrunt u o problema ciudata la fz6 n 2004. anume un mers neregulat la ralanti , scadere in turatie si tendinta de mers in 2-3 pistoane. am inlocuit senzorul de temperatura din carcasa filtrului de aer- nu corespundea valoarea masurata cu cea data in manual, tps nou si cam atat.in meniul diagnoza nu imi mai apare nici un cod de eroare. s-a mai confruntat cineva cu asemenea problema?
  6. Salut Sorin, poti intra pe www.alarmemotoscutere.ro si vei vedea un filmulet care l-am facut cu alarma.

    Seara buna

    Iulian

  7. domnu petcu , va felicit pt rezultat si ambitie. ma bucur ca am avut si eu o mica contributie.
  8. masterus

    Bursa locala

    de vanzare : - geaca textil clover, protectii, membrana dubla, ploaie -vant 100eur -geaca berik protectii coate umeri spate-150 eur -dispozitiv echilibrat toate tipurile roti moto 120 eur
  9. este pe un alt forum, un topic asemanator,si altul i care se prezinta fiecare cu sculele , care nu trebuie neaparat sa fie in garaj . pot sa fie asezate si pe masa din bucatarie de e. deci propun sa isi poata etele fiecare sculele, nu neaparat in garaj.
  10. masterus

    Intruder pe lant

    cred ca vrei sa faci un test, sa vezi in cate secunde se poate rupe un lant la o accelerare puternica
  11. masterus

    Bursa locala

    se vand urmatoarele scule: tester motor(rpm, v, dwell) +lampa stroboscopica, dispozitiv echilibrat roti moto, set surubelnite fixe(6 buc), bormasina bosch, cu acumulatori(albastra), trusa thinichigerie. reducere pret pt cine le ia pe toate. detalii pm.
  12. masterus

    Bursa locala

    nu mai destepti vad ca sriu la sectiunea asta. tare sunt curios sa i vad si io ''la fata' daca tot sunt din zona asta. vad ca sunt mai catolici decat papa , la tastatura
  13. ar fi bine ca cei mai multi clienti sa aprecieze daca omul este sincer si spune ca nu poate sa faca o anumita operatie la motor. se intampla exact invers: majoritatea posesorilor de motoare ar vrea sa aiba un service ca ''orange county chopers'', evident preturi reduse pt studenti daca se poate.poate ar fi mau multi sinceri sa spuna exact ce lucrari pot sa faca, dar oamenii vor sa le faca pe toate intr un loc. cererea exista deci majoritatea serviceurilo/mecanicilor vor sa le faca pe toate.cam toti cred ca stiu cate costa un service utilat corespunzator, si ca nu este o afacere care se amortizeaza intr un timp scurt. din contra. cine lucreaza bine, va avea intotdeauna clienti indiferent de locul unde presteaza. si pt cei cu serviceuri de fite , une se dau sute de euro pt un reglaj , vor avea clienti. e loc pt toti.sau in fiecare munut se naste unul.
  14. daca nu s-a lasat desfacut nici dupa spray penetrant, am incercat cu un fohn, sau o lampa cu gaz(acolo unde locul permite).lichidul penetrant a avut efect chiar la unele suruburi''sudate '' de rugina.
×
×
  • Creează nouă...