13 Todesengel Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Stie cineva sa faca o furca springer? nu e nevoie sa ma indrumati catre topicul cu furca springer de la Coltul Chopp. L-am citit.Doresc sa aflu daca exista cinecva care-mi poate face o furca springer. tel 0721658700 sint din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 klaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 klaus Iegzact. Sau Basty. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 Privi ti poza.E facuta acum la Brasov,credeti ca nu am dezbatut si cu ei problema?!(alaturi de noi 3,poza mai il mai include pe Blackrider(stinga jos),Shovelul-ul lui Blackrider(pe cric) si pe Muti,(ascuns dupa Shovel)).Ma mai intereseaza si alte pareri,cu cit mai multe cu atit mai bine,ei(Sebi si Klaus)oricum sint preferatii mei in customizarea motoarelor.Dar vroiam sa aflu daca mai face cineva,vroiam sa vad cum i-a iesit,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 7, 2007 Autor Share Postat Iulie 7, 2007 ? Nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 /index.php?...=55792&st=0 link ca sa "urc"topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate