Jump to content

mihai_prd

Super Membru
 • Posts

  8,593
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  La 1 km de stana lui Bucur.
 • Motocicleta
  Un W
 • Numar Moto
  De Ilfov

Recent Profile Visitors

7,551 profile views

mihai_prd's Achievements

 1. Nu iti trebuie nici un fel de act la ataș.
 2. 0722887715 Dan Casalean. Stiu ca avea o Planeta cu atas la pret f bun.
 3. Inscrierile sunt valabile doar pentru participanti. Spectator, free as a bird
 4. Duminica, 25 Septembrie 2022, intre orele 11.00-13.00, in parcarea Mall Vitan, organizam o noua editie 2 Roti Istorice. Rugam pe cei care doresc sa isi expuna motocicletele sa completeze formularul anexat. https://forms.gle/XYyAnac5RHZ7ACiP9
 5. 25 Septembrie, la Mall Vitan, ne intalnim pt 2 Roti Istorice.
 6. Asa il am pe @bogdanawo mai aproape
 7. Salut! Mai stiti pe cineva prin Bucuresti / imprejurimi unde as putea confectiona un set de tobe (doar finalele)? Nimic complicat, am cotele, imi trebuie pentru o moto veche.
 8. Neata @GoodKat. N-am XBR. Deci, asadar si prin urmare, chiar daca ai fost la greci la mare, ti-am raspuns la intrebare Am fost la Brasov, la un mic eveniment moto retro
 9. 14018 Iulie, ne vedem in Brasov. Prezentare eveniment pe siteul Retromobil film prezentare Cateva moto participante
 10. Extra, dar de interes pentru motociclişti interesaţi de vechituri Retromobil organizeaza în perioada 14-18 iulie 2022, la Braşov, FIVA World Motorcycle Event, un eveniment moto international, dedicat motocicletelor clasice/de epoca, mai precis pentru cele fabricate pana prin 80. Aproximam un numar de 80-100 de motociclete, incepand cu anii 20 si terminand cu anul de mai sus. Asta am scris eu mai sus. Tot nu stiu de unde si de ce ai bagat tu treaba aia cu Bjorn si clubul norvegian, dar nici ca ma intereseaza, deja e distractiv.
 11. Deci tu zici ca un eveniment Retromobil e organizat de un club din Norvegia?
 12. Man, nu stiu de unde ai luat informatia asta, ca sa nu zic gogomanie, dar m-a distrat. Bine ca nu e organizator Michael Jackson.
 13. Exactitatea Retromobil, in ceea ce priveste anii de fabricatie a motocicletelor participante la evenimentul mai sus descris, este fixata de mine. Cat despre ce au facut unele personaje, in trecut, care nu mai fac parte din Retromobil, numai de bine.
×
×
 • Create New...