Jump to content

mihai_prd

Super Membru
 • Content Count

  8,556
 • Joined

 • Last visited

About mihai_prd

 • Rank
  user

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  La 1 km de stana lui Bucur.
 • Motocicleta
  Un W
 • Numar Moto
  De Ilfov

Recent Profile Visitors

6,569 profile views
 1. La Iași am aflat unul de curand. Parea in stare buna si cerea ceva de genul 6-700 lei. Te intereseaza?
 2. @GoodKat, vb de aceeasi motocicleta? Vb de Kawa-ul meu W650? Nu face obiectul topicului, dar ti se pare motorul corodat?
 3. L-am plimbat pana in octombrie si apoi la garaj la iernat.
 4. Atasul Stoye SE-ES (modelul FZ123) incepe sa fie fabricat din 1962. In general, a echipat modelele MZ ES 250/2 /Deluxe / Trophy. Intr-adevar, nu este un atas folosit in mod gresit (nu este pus unul de Ural), doar mi-as fi dorit ca ansamblul sa fie echipat cu un Stoye EL-MS (si in functie de anul de fabricatie al motocicletei). @bogdan p, stiu la cineva in Neamt un cadru de atas de EL-MS. O sa discut cu el sa vad daca vrea sa il vanda, asta daca te mai intereseaza. Barca, din pacate, nu stiu nici una de vanzare acum
 5. Salut, mai aplica o data. In 2019 a existat o perioada de tranzitie, in care s-au depus cereri atat scriptic cat si online, plus mutarea bazei de date. Nu e scuzabil, dar e posibil ca din vina colegilor mei sa se fi pierdut ceva pe drum. Atasul ala nu prea are ce cauta acolo dpdv istoric, da motocicleta arata f bine. Asa ca te astept cu cererea. Dupa ce o trimiti, te rog sa imi si mie un PM cu nr solicitarii. Multumesc.
 6. Avantaje pecuniare nu sunt. Tariceanu a fost boier si nu a impus rovinieta pentru moto, asa ca pica si asta. Am mai spus-o si o repet, e vorba de conservarea patrimoniului moto. De asta RCR ofera atestare gratuita pentru motociclete, in rest ce la restul vehiculelor este 200 de euro. Pe langa conservare, apare si dorinta personala de indivindividualizare a vehiculului precum si recunoasterea ca stradania proprietarului in restaurare este recompensata prin atestare.
 7. Romeo, atestarea e gratuita. La masini este 200 de euro. Vreun exemplu mai elocvent care ar putea fi? In aprilie ti-am zis ca eu unul nu vad impedimente majore si se mai "inchide" cate un ochi, tocmai in ideea de a facilita aplicantilor atestarea la motociclete. La masini intotdeauna a fost mai strict. Tot cronologic, in iulie s-a schimbat conducerea RCR. Si de aici si optica de a se pune accent pe calitate si nu pe cantitate. La mine a fost o parere personala ca nu vad impedimente majore in atestare, "orbit" si de dragostea de moto. La cei de la Comisia Tehnica, care isi asuma semn
 8. Iarta-ma, dar esti total incoerent. Te-am citat cand ai scris ca nu s-a dat spaga si de asta a fost respins Romeo. Acolo ti-am scris ca vorbesti bazaconii. In rest, cui nu-i place RCR, nu are ce cauta in el. Asta e motocicleta pe care vrei sa o atesti ca istorica?
 9. Scrii niste tampenii mai mari ca tine. Toata documentatia este pregatita si incarcata online. Exclus spaga. Dragii mei, eu sunt presedintele Sectiei Moto de la Retromobil. Nu eu stabilesc cine indeplineste conditiile de atestare, dar motocicleta aceasta a fost respinsa, in principal, pentru "lipsa actelor". Romeo (initiatorul), inteleg ca in loc de acte a trimis o adeverinta medicala (sau ceva de genul). Asa ca mai usor cu pietrele. Daca am vrea sa fim exigenti, nu ar fi atestate 60% din solicitari. Romeo, trimite pozele postate pe formularul RCR la ori
 10. Va invitam cu drag la a 9-a ediție.
 11. Stai ca mi-am dat seama ca-s 3. Mai punem 200 de euro :))))))
 12. Bleah, ce topic tare. Pot sa mai adaug si eu 2 confrati motociclisti, din astia cu greutate cu forum? 300 de euro si 2500 lei de vreo 6-7 ani minim. Tot asa, ajutat oamenii cand aveau nevoie, la greu. Le-am pus cruce :)))))
 13. N-ai fost la tinichigiul care trebuie. Ti-l dau eu daca ai nevoie, sta prin zona relativ apropiat de tine. Sau varianta e sa iei o barca mai buna, cred ca Urse avea una la 300 de lei, pe care sa o repari si sa te coste mai putin, per total.
×
×
 • Create New...