Jump to content

mihai_prd

Super Membru
 • Posts

  8,585
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  La 1 km de stana lui Bucur.
 • Motocicleta
  Un W
 • Numar Moto
  De Ilfov

Recent Profile Visitors

7,416 profile views

mihai_prd's Achievements

 1. Neata @GoodKat. N-am XBR. Deci, asadar si prin urmare, chiar daca ai fost la greci la mare, ti-am raspuns la intrebare Am fost la Brasov, la un mic eveniment moto retro
 2. 14018 Iulie, ne vedem in Brasov. Prezentare eveniment pe siteul Retromobil film prezentare Cateva moto participante
 3. Extra, dar de interes pentru motociclişti interesaţi de vechituri Retromobil organizeaza în perioada 14-18 iulie 2022, la Braşov, FIVA World Motorcycle Event, un eveniment moto international, dedicat motocicletelor clasice/de epoca, mai precis pentru cele fabricate pana prin 80. Aproximam un numar de 80-100 de motociclete, incepand cu anii 20 si terminand cu anul de mai sus. Asta am scris eu mai sus. Tot nu stiu de unde si de ce ai bagat tu treaba aia cu Bjorn si clubul norvegian, dar nici ca ma intereseaza, deja e distractiv.
 4. Deci tu zici ca un eveniment Retromobil e organizat de un club din Norvegia?
 5. Man, nu stiu de unde ai luat informatia asta, ca sa nu zic gogomanie, dar m-a distrat. Bine ca nu e organizator Michael Jackson.
 6. Exactitatea Retromobil, in ceea ce priveste anii de fabricatie a motocicletelor participante la evenimentul mai sus descris, este fixata de mine. Cat despre ce au facut unele personaje, in trecut, care nu mai fac parte din Retromobil, numai de bine.
 7. Extra, dar de interes pentru motociclişti interesaţi de vechituri Retromobil organizeaza în perioada 14-18 iulie 2022, la Braşov, FIVA World Motorcycle Event, un eveniment moto international, dedicat motocicletelor clasice/de epoca, mai precis pentru cele fabricate pana prin 80. Aproximam un numar de 80-100 de motociclete, incepand cu anii 20 si terminand cu anul de mai sus.
 8. Stefan s-a dat peste cap sa realizeze o intrunire pe care el o viseaza in felul lui. Nu a fost nici un marketing, a fos dorinta lui (si pentru asta a scos sume imense din buzunarul familiei) sa isi trateze invitatii/prietenii/participantii cat mai bine. Mie mi-a placut tare mult, m-am intalnit cu multi oameni pasionati de atase sau motociclete vechi. Locul este tare fain, predipus atat celor care sunt familisti sau celor solitari. Eu nu pot decat sa il felicit pe Stefan pentru efortul depus.
 9. Pentru ca locatia destinata intrunirii este usor restrictiva din punct de vedere al terenului, accesul va fi permis numai motocicletelor in tematica. Sau celor care lucreaza la ele :)))
 10. Ok, dupa ce am trecut peste nervii pricinuiti de un proprietar de pensiune neserios si am gasit sprijin la cineva care vrea sa faca treaba, trecem la datele certe. 5-8 August, Prieteneasca de Atase si Clasice (intalnire Hai-Hui cu motorul a Secţiei Moto din Retromobil Club Romania in colaborare cu Ural Romania). Va postez mai jos, sintetic, datele intrunirii: Localitate: Dambovicioara - Valea Cheii, in curtea pensiunii Casa Petruţa (mai putin de 200 km de Bucuresti, timp aproximativ de parcugere 3-4 h, cu pauza de pisu si tigara). Conditii: cazare la pensiune sau la cort (gratuit pentru participantii cu motocicleta in tematica), teren pus la dispozitie, aprox. 3000 mp. Celelalte case sunt situate la distanta mare, nu ne deranjeaza nimeni, terenul ne va fi pus la dispozitie in totalitate, fara posibilitatea de campare a altor persoane. Pentru cei care se campează, in curte sunt amenajate doua toalete.Daca e nevoie de un dus, se poate folosi baia de pe holul pensiunii. Impedimente: drumul de acces de la asfalt pana la pensiune (400 m) nu este astfaltat, este de macadam batatorit. Accesibil tuturor motocicletelor. Cazare: pentru ca locurile la pensiunea in curtea unde se va desfasura intrunirea sunt aproape antamate, in imediata apropiere se afla Pensiunea Casa Bunicii si undeva la 3-400 m, se afla si Casa Adina. Rezervare in nume propriu. Atat vineri cat si sambata se vor organiza deplasari in zona (castelul Bran, panorama sat Pestera, cheile Dambovicioarei (cu pestera aferenta), cheile Valea Cheii (pestera Ulucele), barajul Pecineagu. Tot pentru vineri si sambata seara, organizam ceaune din partea casei. In rest, mancare din traista, la restaurante din zona sau putem vorbi cu gazda sa pregateasca, contra cost, mesele solicitate.
 11. Salut. Tinand cont de faptul ca unii vor veni de la distante considerabile (si intentioneaza sa isi aduca familiile cu ei), nu exista nici un impediment in a veni cu motocicletele pe remorca, mai ales in conditiile prezentei unor motociclete veterane. Indiferent ca sunt aduse pe remorca sau se vine calare pe ele, este de dorit sa fie folosite pe parcursul intalnirii la evenimentele propuse (diferite raiduri zonale). Daca acum motocicleta are 33 de ani, in teorie este compatibila.
 12. De actualitate, in cateva zile revin cu detaliile organizatorice.
×
×
 • Create New...