Sari la conținut

Problema ...


Ted
 Share

Postări Recomandate

Salut tuturor, am dat peste o problema dubioasa, mi se opreste motorul in mers (de ex. inainte de a ajunge la un semafor si vreau sa opresc tin ambreajul si incep sa scad din viteze 4-3-2-1, franand usor in acelasi timp pt a opri), cand ajung pe la viteza 2-1 se opreste motoru si se aprinde beculetu rosu de ulei ... benzina am nu`i problema, si am incercat si pe rezerva si tot asa face ... de la ce sa fie oare? :wave:

 

Am uitat sa mentionez modelul motocicletei: Kawasaki ZX-6R - Poate ajuta

Editat de Ted
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu doresc sa spun prostii dar si mie mi sa intamplat de curand dar eu nu puteam sa o pornesc in a 1-a sai sa o bag in a1-a sau daca reuseam s-o pornesc supraturata si sa merg cu ea asa cand incercam sa pun fran sau sa debreez se oprea motorul de asemenea la plecarea de pe loc ... si mi sa zis ca poate fi de la senzorul de cric... dar nu a fost asa ci de la o bujie... e alt tip de moto dar incearca .. vezi daca nu e de la bujii.. sa nu fie vre una obosita ca asa a inceput si a mea la fel cum patesti tu apoi s-a ajuns la ceea ce am scris mai devreme... si moto mea era si este nou... (nu ca ar fi singura problema care o are)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cite stiu eu: Senzorul ala de la ambreiaj ar trebui sa aibe efect doar aspura demarorului, respectiv nu poti da la starter cu ea in treapta si fara ambreiaj tras. Acuma daca se dezlipeste ala, sau sare un papuc sau asa, nu-l poti porni in conditiile alea, dar el merge in rest. Acum, cu senzorul de la cric, ala intr-adevar il taie de tot, dar e totusi putin probabil, pt ca banuiesc ca ar mai facea figuri, dar te poti uita si acolo sa vezi daca n-au sarit firele, se mai intimpla, pe drumurile astea..

Oricum, verifica cele 2 fire de la ambreiaj, si cele de la cric.

 

Asa de chestie: Verifica firele de la baterie, sa u fie slabite

Editat de mig
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...