yamahayzfr1 Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Vreau sa-mi cumpar un enduro si nu stiu ce sa aleg .Am 2 posibilitati : 1. 2007 Yamaha wr 450 f 2. 2008 ktm 450 exc-r Poate ma hotarasc si eu la una din ele cu ajutorul vostru Numai bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimy_ktm Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Ktm normal eu am un 250 exc-f si merge de rupe e si mai usor...fata de celelalte deci eu zic ca ceama buna algere ar fi KTM 450 EXC-R!! ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 competie KTM..hobby, clasa B WR- intretinere minima, costuri mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 now or never ktm forever...definitiv ktm...the best sportmotorcycle in the world...parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate