Sari la conținut

yamahayzfr1

Membru
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    faf_r6

Profil

  • Locatie
    Rm valcea
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    VL 69 FAF
  • Club
    Hard Bike

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yzf R6,Wr 450 F,VN 800,YZF R1

yamahayzfr1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vreau sa-mi cumpar un enduro si nu stiu ce sa aleg .Am 2 posibilitati : 1. 2007 Yamaha wr 450 f 2. 2008 ktm 450 exc-r Poate ma hotarasc si eu la una din ele cu ajutorul vostru Numai bine !!!
  2. Sal Bogdan. Bine ca sa intamplat numai atat ,putea fi mai rau dupa ce am vazut pozele puse de tine. Eu vreau sa-ti spun ca nu conteaza varsta cum zic alti [edit] .Un la 19 ani poate sa mearga mult mai bine ca unu la 30 de ani .Si in plus cand e sa fie numai conteaza prea mult ca ai 19 ani sau 55 de ani.Un prieten de al meu a murit la 54 de ani si era cam cel mai bazat din mures.Alceva vroiam sa-ti spun ,nu stiu de ce voi din pitesti alegeti sa va dati pe dealul negru ? Este varza ,foarte putine portiuni sunt bune .Eu sunt din valcea si cand plec la plimbare cu baieti trecem si noi pe dealul negru dar mergem usor ,foarte usor.Si apoi mergem spre slatina.Deci de la pitesti la slatina frate ai drum foarte bun ,poti sa merge foarte tare nu e nimic pe asfalt si daca mai vrei sa te plimbi dute frate la Craiova si esti satul de drum bun.Noi trecem pe dealul negru pt ca nu aveam pe unde.Prin dragaseani e si mai varza drumul.Oricum cand o sa mai fie timp frumos poate ne vedem toti in pitesti si facem un traseu catre slatina . Parerea mea evita dealu negru cat poti sau daca mergi pe el mergi usor . Eu nu ma dau ca am experintza foarte mare si ma dau si eu destul de tare .Acum am o yamaha yzf R1 din 2005 180 CP si este a 2 motocicleta.Prima a fost un R6. [edit] .Cum ai zis u mai sus daca anticipai mai bine ceea ce este in viras ,pai nu ai cum pt ca pe dealul negru mereu apar gropi si denivelari , asta e Romania. Asfalt uscat si usor pe curba Cand mai ai de gand sa vii si sa jignesti, ia o gura de aer curat inainte.
  3. DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA TE ODIHNESAC IN PACE Da era o yamaha YZF R6 din 2002.Era al meu.Tocmai i l-am vandut acum vreo 2 luni numai stiu exact ((((.Cine poate sa-mi dea un numar de telefon si o adresa unde sta familia lui.Trebuie sa ajung urgent la familia lui pt ca motorul este tot pe numele meu si trebuie sa il radiez.Astept mail la faf_r6@yahoo.com cu detali despre adresa sau numar de telefon. La Anul urma sa vina la Tg Mures sa ma invetze si pe mine unele altele de ale motociclismului ,dar .............. .Imi pare foarte rau,ieri seara cand am aflat nu imi venea sa cred ca este EL .Pana nu am vazut poza lui pe forum eu sincer nu am crezut asa ceva .Tot mai speram dar..... am sperat de geaba ((( se pare. VITEZA UCIDE !!!!!!!!!!!!!!
  4. Dumenzeu sa l odihneasca in pace Va rog cine poate sa-mi dea un numar de telefon de la familia lui.Eu sunt baiatul care i-am vamdut motorul si inca este pe numele meu su asa vrea sa iau legatura cu cineva din familie.Numarul de tel care il avea este inchis .Cel mai indicat e sami dati un sms la 0788 299686 cu numarul pt ca nu stiu cand mai intru pe net.Va multumesc din suflet.
×
×
  • Creează nouă...