Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 5, 2003 Share Postat Septembrie 5, 2003 Mai shi eu am nevoie de o carte tehnica pentru ij intr-un piston! eventual in romana dar nu fac nazuri la limba! Pentru simson am gasit pe motorlife.ro! apropo, mi-am luat un simson in 4 mil. cu nr.noi! motorul e varzaaaaaaaaaaa dar merge! am ce face la iarna! acu am 2 motoare shi amandoua varza! misto combinatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luca Postat Septembrie 11, 2003 Share Postat Septembrie 11, 2003 am io una de ij 56 da e in rusa!daca te ajuta,iti trimit o xerocopie. marian,tel.0744565274 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 am eu o carte tehnica in romana de ij 56 daca ai drum prin cluj cauta ma 0744453427 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Ia d-aici in engleza: manual_izh_p5_eng.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 heheh, multzam fain! dar de 3 ani aproape am facut si eu rost de cartea aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate