Thomas Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Da-i cu aspirina saracului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Am fost total dezamagit primele 2 ore cand numarul motoarelor nu depashea degetele de la o mana. Apoi, dupa 9, au inceput sa mai apara motoare dar numarul a fost destul de mic. Poate frigul, poate ... cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 eu macar mi-am luat manusi de la cozo, apoi am plecat la o ciorba. destul de slab, dar mai liniste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 eu macar mi-am luat manusi de la cozo, apoi am plecat la o ciorba. destul de slab, dar mai liniste... Ai mancat si o pizza inainte, afara ! De la tine mi s-a facut si mie pofta de pizza si n-am regretat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 da, de pizza uitasem, ce buna, yami, yami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Deci sa inteleg ca am cantat bine? SUPER. O sa cant mereu de aici incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Deci sa inteleg ca am cantat bine? SUPER. O sa cant mereu de aici incolo. Asta cand a fost ? In pauza dintre Jeanie's got a gun si Rebel yell ? Ca n-am auzit nici o voce loco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 27, 2004 Share Postat Octombrie 27, 2004 Cea mai buna emisiune de motociclism din Romania, difuzata de postul N24, va invita vineri, 29 octombrie, la Etrusco pentru a sarbatori 2 luni de emisie "Motoromania". Daca sunteti curiosi sa vedeti ce ati pierdut sau vreti sa revedeti alaturi de prieteni primele 4 emisii "Motoromania" aveti ocazia sa o faceti vineri la Etrusco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate