GoKart Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 (editat) Salutare, sunt din Alba Iulia si in vreo 2 saptamani, plec impreuna cu prietena mea la Costinesti.Mergem pe doua ZZR-uri, unul de 400 si celalalt de 600. Traseul pe care intentionam sa-l urmam e Alba iulia - Turda - Sighisoara - Brasov - Buzau - Costinesti (in special pt ca intorsura Buzaului e deosebit de frumoasa si pt ca au turnat astia asfalt nou pe acolo in toamna ) Daca sunt amatori de o plimbare de gen, strigati tare Editat Iulie 11, 2007 de GoKart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 Mai...chiar nimeni?...cel putin sa bem un cico pe malu' marii mai oameni )...nu tre sa veniti musai..da' sa ne intalnim acolo la o plaja...o terasa ceva...merge nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 Pff...m-am lamurit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_sct Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 de pe 22 iulie sunt si eu la mare pana pe 29,o sa fiu cazat in mamaia dar sigur vin si prin costinesti.poate ne strangem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 pai, daca vrei sa stai la un suc, intra la constanta & litoral...va asteptam cu drag. cartierul general il avem pe malul marii, este si o terasa, nu vin menelari, turisti nici atat. e o plaja secreta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate