Sari la conținut

madcox

Super Membru
  • Număr conținut

    2.453
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://worldsex.com
  • Yahoo
    neah...

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    CONSTANTA
  • Carnet moto din
    27.03.2003...
  • Motocicleta
    o mizerie de japoneza de 850
  • Numar Moto
    valabil
  • Club
    de lesbiene

Informații profil

  • Motociclete detinute
    nipru' d-ala albastru...
  • Interests
    interesante

Vizitatori Recenți Profil

1.973 citiri profil

madcox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. madcox

    Ij (izh)

    Multumesc mult.
  2. madcox

    Ij (izh)

    Salutare oameni buni. Spuneti-mi si mie va rog daca stiti unde se mai gasesc piese noi de comunista? Ma intereseaza pentru un ij Jupiter. Pe vremuri stiu ca aducea Gaspar, insa daca nu am mai avut comunista nu mai am numarul lui si nici nu stiu daca mai aduce asa ceva tinand cont de piata "exclusivista". Va multumesc anticipat. Toate cele bune.
  3. Cizme, geci, pantaloni, manusi ( noi si foarte ieftine ) /index.php?/topic/706398-geci-acerbis-si-richa-pantaloni-acerbis-si-manusi-iarna-richa-noi/
  4. Tot slab. Nu am numarat decat 4 BMW-uri.
  5. reveniti-va din filmele astea cu bad ass mother fucker. Din pacate nu ai prea multe variante. Tot la discutat ajungi, insa depinde de specimen cum deviaza discutia. Daca ai probleme da un semn pe aici.
  6. Cam slab nenea Dan, slab...
  7. da, este normal sa mearga rece. eu din toamna pana primavara am 3 sferturi din radiator acoperit cu carton. pus intre plasa aia si radiator. consum? cred ca cel mai putin am scos 5% dar mers constant cu 100kph. sportiv - 7-8%. cat despre bujii...eu nesfac nimic. decat saua ca sa scot trusa de scule. in 5 minute schimb bujiile la 3vd. beac in biznis...nu am mai vandut motoreta, si nu o mai vand. s-au reglementat oarecum treburile. in schimb vand piesele(unele) care le gasiti enumerate in anuntul de vanz al mobrei din semnatura mea.
  8. @cavaleru - ia verifica matale firele ce se leaga la masa. vezi daca fac contact bine, si cat mai multe mufe cu putinta sa verifici...stiu ca exista o masa care este chiar pe jug, cum te uiti din fata pe sub faruri.... eu la masina aveam o masa rupta si nu stiam de ce dracu nu ducea toti consumatorii, ca masurat baga bine... cat despre priza...eu am luat o priza banala fara capaca & shit de la un magazin de electronice. am luat-o din ploiesti cand am plecat in concediu, si m-am oprit la boieru in valenii de munte si am tras firele la el si mufat cum trebuie. toata treaba m-a costat vreo 8 lei. cat despre explicatia tipului ca nu este bine sa treci priza prin contact, cred ca s-a gandit ca daca pui pe priza odata un consumator maricel, este posibil sa parlesti contactul, caci este calculat strict pentru consumatorii ce trec prin el...la fel ca atunci cand intr-o priza mai bagi un prelungitor cu n-spe iesiri, si cand le folosesti pe toate se incinge priza caci este subdimensionata...
  9. scurt nu face, deorece cablul este muult supradimensionat ca izolatie, si este transparent. adica in caz ca se ciupeste, este f vizibil...odata ce nu ai consumator, nu ai de ce sa-ti fie teama de baterie descarcata. totul este sa tragi cablul cu simt de raspundere. eu m-am legat de + de la releul de pornire, si masa de la un surub... nu exista nici un pericol. daca o luam asa, mai degraba s-ar face scurt pe circuit pana contact la instalatia motoretei deorece are niste ani, si nu este nimic vizibil... parerea mea.
  10. referitor la priza de 12 volti...eu mi-am montat-o cu un fir lung de vreo 2 metri, ptr ca am zis eu ca poate vreau sa trag priza in cort, pe langa motor, samd...o strang f usor si o bag in spatele stopului sub sa. cand am avut nevoie de ea ptr gps, am pus-o pe ghidon. este util sa ai fir lung. sunt situatii in care nu iti poti lasa telefonul la incarcat pe motor, atata timp cat esti in cort, sau vrei sa repari ceva noaptea, si trebuie sa te plimbi cu lumina pe langa tine...in plus, poate vreodata ai nevoie de fir, asa ca, tai din ala..
  11. mie pe cheia si transfagarasn, mi-a luat vreo 7-8%, tinand cont ca statea destul de mult peste 4000rpm. cam 5-6000 rpm era media.
  12. @bamsee - reglajul la branula este indict sa il pui la indemana, adica pozat frumos pe langa rezervor si cadru...si futunul sa picure pe mijlocl lantului, astfel incat sa se unga tot lantul...
  13. /index.php?showtopic=328088 de nevoie de bani si scarba de viata...
  14. scuzati off-topicul, dar vreau sa zic si aici: imi vand motoreta (3VD-1991). 1300 euro cu toate piesele care le am si consumabilele schimbate. o sa fac un topic la vanzari foarte detaliat. 0755.793.903
  15. je, cand voi avea chef si va fi mai cald afara.
×
×
  • Creează nouă...