devil_14_good Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Salutare,eu sunt nou pe aici si inca nu am invatat bine cum se umbla pe forum,am un Dinamic de la First Bike,adus din italia,are 50 de cc si 10 Cp.Vreau sa il tunez pe dinafara,neoane si chestii,pt ca motoru e destul de nervos,de unde imi pot achizitiona,stau in campina.merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Salutare,eu sunt nou pe aici si inca nu am invatat bine cum se umbla pe forum,am un Dinamic de la First Bike,adus din italia,are 50 de cc si 10 Cp.Vreau sa il tunez pe dinafara,neoane si chestii,pt ca motoru e destul de nervos,de unde imi pot achizitiona,stau in campina.merci mult Nu se exista (k sa zic asa) FB in Italia!!! Iar 10 CP e mult prea mult pt 50cc...probabil k este in 2 timpi si deja tunat "pe interior", dc este asa puternic. FB nu are scutere in 2T. Neoane si spoturi gasesti la magazinele de piese auto sau in targuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate