spartacus Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 (editat) salut! Am norocul sa va anunt ca se va repeta evenimentul de anul trecut, intrunirea avand programul asemanator, cu camparea in acelasi loc (Cheile Turului) adica: raliul motocicletelor istorice (mai batrane de 25 de ani), cursa de viteza pe pista de sare pentru toate motoarele(in caz de vreme proasta se va tine pe drum ), concerte cu Role, Nord, si alte 2 formatii ce nu-mi aminesc acum ( cred ca Camelot si nu mai stiu care). Am sa revin cu mai multe detalii despre formatii. Tot felul de concursuri mai mici, si muzica si bere, intr-o locatie foarte frumoasa. asteptam si acum un grup mare de motoare din Anglia, Germania, Ungaria.... eventual mai multe detalii /index.php?showtopic=50887 Editat Iulie 11, 2007 de spartacus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 11, 2007 Autor Share Postat Iulie 11, 2007 tre sa mentionez ca pentru tot evenimentul avem sprijinul Primariei Turda si Politiei Turda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Salut baieti, anul trecut a fost super dar...nu vad acum nici o data mentionata pe aici?... Dati ceva detalii mai...exacte Recomand intrunirea din tot sufletul.Oamenii au pus tare mult suflet si anul trecut si asta a dus la o atmosfera placuta, fara scandaluri, cu muzica buna, oameni deosebiti si...pentru cei care au o pasiune pentru motocicletele vechi (din pacate nu sunt unul dintre) va fi extraordinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 20-22 iulie am crezut ca toata lumea a citit programul intrunirilor .... intr-adevar a fost fain, mai fain a iesit decat ne-am asteptat. Asta pentru ca toata lumea din club a fost pe faza si am incercat sa facem ceva deosebit decat celelalte intalniri. Insa a fost mai putina lume pentru ca in acelasi timp era intalnirea si in Brasov. Anul acesta am reusit sa ramanem singuri pe week-end, astfel ma astept sa fie mai multa lume. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 12, 2007 Autor Share Postat Iulie 12, 2007 /index.php?...mp;#entry805235 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 (editat) Va asteptam in 20 - 22 iulie la intrunirea motociclistilor editia a 2-a, care va fi in Copaceni (cheile turului), ca si anul trecut, cu aceleasi puncte de atractie: cursa de motociclete istorice in centru, liniute pe pista de sare, parada, expozitie moto, etc. Intrarea va fi 20 lei de persoana Revin cu info despre formatii: nu va fi Camelot si Nord Vor fi Regal si Role pentru sambata (personal nu cunosc pe Regali, insa pe Roli nu merita pierduti ca sunt bestiali) Pentru vineri inca nu stim exact care vor fi. Dar va tin la curent. Editat Iulie 13, 2007 de spartacus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 14, 2007 Autor Share Postat Iulie 14, 2007 pentru vineri vor concerta Altar, si inca suntem in negocieri pentru inca o formatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 pun o poza cu indicatoarele ce trebuiesc urmarite ca sa ajungeti in campus Nu va fi un custom show, va fi o mica expozitie moto, deci puteti veni cu orice fel si tip de motocicleta, trike, orice vi se pare interesant. Nu avem motociclete special aduse, vor fi doar motocicletele cu care venim/veniti voi O sa pun aici programul intrunirii, editia a doua, 2007 Vineri 18:00 Welcome party 21:00 Concert Altar 22:30 Concert Seven Sambata 09:00 - 11:00 Concursuri in camping (mers incet) 11:00 - 12:00 Parada moto 12:00 - 12:30 Expozitie moto (centru Turda) 12:30 - 15:00 Concurs motociclete istorice mai vechi de 20 de ani 15:30 - 17:30 Concurs pista de sare - baile sarate Turda 20:00 Premierea castigatorilor 21:00 Concert Regal 22:30 Concert Role Duminica 09:00 Cafea 10:00 Intalnire tehnica cu presedintii cluburilor moto 12:00 Tur: Huda lui Papară, Câmpeni, Ghetar Scărisoara, Vârtop Sper ca am fost de ajutor beer.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 ....se repeta... ....se repeta... /index.php?showtopic=236208 ....se repeta... /index.php?showtopic=236208 nu-i prea tarziu sa te hotarasti sa vii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
san_dul Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) frate 20 iulie e duminica . Asa arata calendarul meu. Sper sa fie 18 - 20 iulie. Editat Iulie 15, 2008 de san_dul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 /index.php?...35414&st=90 io zic ca fu tare fain... asa dupa cum am auzit... Pacat mare ca nu am putut participa si eu mai activ.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate