Adriana_g Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Momentan doar atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 superrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Adriana tu trebuie sa fi cea care a venit de sus, din padure, moarta de oboseala si fara sa stii unde e intrarea. .Pacat de baietii care te-au lasat sa cari asa bagaj mare .Mie mi-a placut destul de mult ce a fost acolo si desi a fost prima intalnire organizata de acest club, speram ca v-ati simtit bine si o sa veniti data viitoare si cu prietenii vostrii! Hai sa vedem cateva poze facute de mine cu telefonul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Iunie 25, 2006 Autor Share Postat Iunie 25, 2006 Adriana tu trebuie sa fi cea care a venit de sus, din padure, moarta de oboseala si fara sa stii unde e intrarea. .Pacat de baietii care te-au lasat sa cari asa bagaj mare .Mie mi-a placut destul de mult ce a fost acolo si desi a fost prima intalnire organizata de acest club, speram ca v-ati simtit bine si o sa veniti data viitoare si cu prietenii vostrii! Hai sa vedem cateva poze facute de mine cu telefonul: Lasa-ma cu padurea... am o febra musculara de abia ma tarai... si baietii.. care baieti? ca am fost o gasca de fete . Oricum.. sa ne vedem la cat mai multe intalniri de genu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 (editat) Ne bucuram ca v-a placut. Nu fii trista, cred ca a meritat febra musculara, aia trece in 2-3 zile dar amintirea si pozele raman mult mai mult. Bine zici , sa ne revedem la alte evenimente de acest gen ! Editat Iunie 25, 2006 de mariusdetesan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Durerea de cap nu trece... Mai vreau pozeeeeeee.. Marius: pietrele alea sa le mutati anul viitor;) sa nu mai dau cu capul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Iunie 26, 2006 Autor Share Postat Iunie 26, 2006 Durerea de cap nu trece... Mai vreau pozeeeeeee.. Marius: pietrele alea sa le mutati anul viitor;) sa nu mai dau cu capul.. Tu ce tot zici ca=ai facut? Cand te-am vazut eu erai intreg.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 el doar a fost un pic betutz si a cazuth in spate la noi la rulota in cap pe pietrii =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 De fapt nu eram betutz eram inca foarte OK.. doar ca nu vedeam nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Mai multe poze!!!!!!!!!!!!! Ca unii au fost plecati din oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Prieteni sosind la intalnire Deasupra locului Pregatit de parada, cu baietelul Seara la concert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Chiar, cine a cantat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Desperado, si inca una, dar nu-mi amintesc, dar a fost foarte OK.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 A cantat trupa Camelot si apoi Desperado! Pentru anul viitor speram ca o sa fie mai multe trupe si mai multe evenimente placute! Va multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 inca cateva poz(n)e de la curse... si eu la odihna: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Chiar, cine a cantat? si a cantat si Nord vineri, foarte bine chiar si a cantat si Nord vineri, foarte bine chiar un chip de la parada. doctorul concurand la categoria "mobra", alaturi de Jenu am sa mai pun fotouri, is in curs de developare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Un MATCHLESS LONDON din 1951, unic in Marea Britanie BMW R100 1980 Un BMW R51 din 1951 No, cam atat azi, ca mere tare rau internetul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 Alte poze. Apropo.. mie inca nu mi-a trecut febra musculara... trebuie sa ma apuc de miscare serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Mai oameni...v-ati distrat...as fi venit si eu dar din pacate BV a fost mult mai aproape decat Turda Si zau ca-mi pare rau ...poate la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 (editat) ...faine poze..am si eu ceva poze de la festival asemanator numai ca din spania, anul trecut..sper sa va placa.. Editat Iunie 30, 2006 de piti_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 (editat) ...faine poze..am si eu ceva poze de la festival asemanator numai ca din spania, anul trecut..sper sa va placa.. a fost cumva organizat de "piston" mc? si mai pun niste poze. 1 primarul Turzii, care ne-a ajutat foarte mult, 2 un BSA dun 68, cu care s-a venit pe roti, (merge cu 200 fara probleme), 3 un triumf, din 71, cu care la fel s-a venit pe roti (am incercat-o...e ceva deosebit), si merge si asta cu 200 fara probleme, 4 una faina, 5 ...ei stau la start pentru tura de incalzire... 6 un Vincent (eu nu am mai auzit de acest motor), 8 fetele tin umbra pentru cei ce stau la start 9 io asa stiu ca asta-i din '49, si e model 71/3 Editat Iunie 30, 2006 de spartacus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 9 io asa stiu ca asta-i din '49, si e model 71/3 M-am uitat pe placuta de identificare, de pe cadru sub far. Acolo scria ca e R51 si anul 1951 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASX Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 si englezii sau distrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SHADOW RIDER Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 (editat) Editat Iulie 17, 2006 de SHADOW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SHADOW RIDER Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 CE TARE SUNT !!! AM PUS DIN GRESEALA POZE DE LA BRASOV ! MAI POT SA LE STERG? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate