tilla tilla Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 saluatare am nevoie de suruburile de la capacul de la culbutori motocicleta este o yamaha fz750 daca are cineva rog sa imi dea de veste le cumpar mersii anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat Iulie 13, 2007 Autor Share Postat Iulie 13, 2007 nimeni nu stie nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Sint asa deosebite ? Nu merge orice imbus, de la orice magazin de suruburi ? Ca altfel n-ai sanse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat Iulie 16, 2007 Autor Share Postat Iulie 16, 2007 NU MERGE ORICE SURUB IMI TREBUIE ORIGINALE DACA AUZITI CEVA ANUNTATIMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate