ghost Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 hai sa facem o ultima tura pe trans...... poate se gasesc ceva amatori...... ..... ....vremea e superba pe aici ....eu zic ca e ultima iesire posibila pe anul acesta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Octombrie 23, 2004 Share Postat Octombrie 23, 2004 Si eu as iesi..dar nu am cu cine E cam tarliu sa plec acum se lasa noaptea...Daca pleaca cineva din bucuresti sa ma sune si pe mine poate facem vreo treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Octombrie 24, 2004 Autor Share Postat Octombrie 24, 2004 haideti baieti, o puteti face maine.............amatori???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 am fost eu pe transfag. dar cu masina si mi-am muscat pumnii de ciuda ca n-am luat motoru. a fost vremea super. stupid me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 Si eu am fost, pana la Vidraru (unde am mancat cea mai scarboasa ciorba de burta din viata mea), apoi am coborat pana la cetatea Poienari (unde am urcat cele 1.480 de trepte ale lu' Tepes), dupa care mi-am dus cei 50 de kinderi acasa... Saptamana viitoare plec cu moto. Daca vrea cineva, este binevenit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate