Sari la conținut

Kali

Moderatori
  • Număr conținut

    3.095
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    memories_from_the_future

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Militari, Bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Pacific Coast PC800
  • Club
    Militari rulz

Vizitatori Recenți Profil

4.046 citiri profil

Kali's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Saut! Daca mai este valabil anuntul, as dori sa le iau eu pentru elevii mei. Doresc de mult sa le organizez in clasa un centru de documentare.
  2. Kali

    R Marce

    M.as bucura să știu că e totul ok. Chiar refuz să cred.
  3. Kali

    R Marce

    Deschid acest topic cu inima strânsă. Nu am cont de FB, de aceea nu sunt la curent cu anumite evenimente... Am primit o veste tristă legată de userul R Marce si imi doresc din toată inima să mi se spuna că a fost o eroare. Mă poate ajuta cineva cu informații? Eventual pe PM... Mulțumesc mult!
  4. Donez doua carene laterale pt Suzuki GSX 600F, provin de pe fosta mea motocicleta, care era din 1993. Modelul cu serie de sasiu GN72B. Sunt negre, au zăcut în balcon, au urme de buna purtare, dar cred că pot fi folosite un sezon măcar, după ce le da cineva un spray cu vopsea. 0766.66.84.20
  5. Va pupa fata, copii! Still alive, dar foarte aglomerata. Am intrat in al 4-lea an fara FB. Si bine mai e ) Ride safe. » Post actualizat in 13 Feb 2018 20:26 o stiu si eu. m-am gandit de multe ori a cui o fi.
  6. vreo 60 de lei, dc am citit bine pe tabelul de la Posta Romana. @Mihai - am comandat diverse pe aliexpress, incepand cu perforatoare (unele grele, cu aspect de gloante )) ) si terminand cu telefon (Lenovo A850 - nu recomand )) ) Telefonul a trecut ca prin branza, fiind marcat cu gift, in schimb, niste nasturi in genul unor placute din lemn inscriptionate au fost motivul pentru care am asteptat la vama (of. postal 5, pt cei din Bucuresti, Sector 6) timp de 2 ore, cu toata programarea vietii pe care ti-o trimit prin posta. Si pe nasturi era scris "gift", asa ca nu stiu cum de telefonul a trecut de vama, iar nasturii nu ) Dupa parerea mea, in cazul Romaniei, produsele nu ajung pentru ca se poticnesc in vama. Asteptand coletul cu nasturii aia, au trecut vreo 2 luni, dupa care am inceput sa fac valuri, mai intai la of. postal de care apartin. Dragutz, dirigintele a cautat coletele, le-a gasit la of. postal 5, care le primise de 1000 de ani, dar nu trimisese fluturasul de aviz. Sumele pt chestiile pe care nu le-am primit (vreo 2) mi-au fost rambursate integral de catre aliexpress, iar la deschiderea unei dispute privind o husa moto care a venit cu defecte si in niciun caz waterproof, mi-au facut rambursare partiala si fara transport.
  7. Multumesc userului Adixgl pentru ajutor si rabdare. (Peripetiile noastre au continuat. ) Saptamana viitoare aragazul va fi racordat. Mii de multumiri persoanelor care l-au donat si numai sanatate si bucurii tuturor!
  8. @The Father: sper ca nu e cazul. Episodul "Aragazul" face parte dintr.o operatiune mai ampla, in care s.au implicat si cativa membri ai forumului. Voi deschide un topic separat cu poze "inainte si dupa", pentru transparentza totala. Sper ca replica ta a fost o glumitza si o iau ca atare, ca pe o privire obiectiva, daca vrei. Totul a pornit de la o masina de spalat donata de userul rultdy. Incet-incet, lucrurile prind contur. Mai intai, in planuri, apoi in executie. Va dura cateva luni, fiindca toti avem programul cum il avem si e nevoie de putin "balet", ca sa se puna totul cap la cap. Dar iese, iar asta e foarte important. La fel de important ca faptul ca, macar in aceasta sectiune a forumului, oamenii mai au incredere in semenii lor. PS: daca stiti pe cineva care sa racordeze noul aragaz ar fi minunat. Nu stiu ce materiale sunt necesare in afara de racord si, de asemenea, nu stiu dc s.a schimbat ceva in reglementari in legatura cu materialul din care e facut racordul.
  9. Merci pt up era o gluma treaba cu utilajul... Imagineaza.ti ca am vrut sa scriu initial "agregat" » Post actualizat in 04 Jan 2016 17:12 Minunat, multumesc mult! Pot veni sa.l ridic eu fara probleme, ca sa nu va pun pe drumuri.
  10. Intr.un bloc din Militari, care a fost debransat de la apa calda si caldura, locuieste o femeie singura si necajita. Munceste ca femeie de serviciu, dar banii sunt putini rau. Nu a avut posibilitatea sa isi monteze centrala, asa ca gateste si se incalzeste la un aragaz foarte vechi (30 de ani) cu ochiuri varza si cuptor care nu a mai pornit de cel putin zece ani. Un pericol real. Pentru aceasta femeie caut un aragaz functional. Daca stiti pe cineva care si.a schimbat de curand aragazul si doneaza vechiul utilaj, va rog mult sa dati un semn. Am cautat prin anunturi de donatie, dar nu am gasit. Asigur eu transportul fara discutii. Va multumesc mult si va doresc un 2016 bogat si fericit!
  11. Multumesc userului rultdy, care a facut posibil inceputul unei vieti mai bune pentru o persoana nevoiasa. Ai declansat un val de fapte bune, rultdy. Multumesc! An nou fericit!
  12. Kali

    Piata Moghioros, GR 15 MED

    Vreo veste legata de accidentat? Lasati manelele, ca o sa va saturati de Revelion ))
  13. Kali

    Piata Moghioros, GR 15 MED

    Nu am mai multe detalii, prietena mea a vazut cu greu numarul de inmatriculare, deci e posibil sa fie aproximativ. E o "japoneza alb cu rosu"..
  14. M.a sunat o prietena acum, motociclistul este intins pe asfalt, constient, il preia SMURD.ul. Motorul e cam sifonat, din ce spune prietena mea, poate il ajuta cineva din zona. Insanatosire grabnica motociclistului!..
×
×
  • Creează nouă...