Placebo Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Vremea a fost super. Am fost doar 2 motoare si o masina. Eu si Nucu pe motoare si 2 pupeze in masina. Cei care au fost indecishi vineri la Etrusco au renuntzat de tot sambata (Bhairava, Don Leoncio ...). A fost super, iar serpentinele au fost extra-super. Din pacate pozele sunt putzine si neconcludente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 beton! mai pune cateva topicuri! nu edita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 beton! mai pune cateva topicuri! nu edita! Scuze, calculatorul meu e cam idiot. Doresc sa fie sters unu' din posturi. Mutzumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Nu stiu ce se intampla. Sa stearga cineva post-urile in plus. Va multzumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 Asteptam continuarea topicurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Octombrie 25, 2004 Share Postat Octombrie 25, 2004 bai, da poza aia e doar atat? doar cerul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Scuze si multzumesc moderatorilor pentru stergera topic-urilor aiurea. Pozele au peste 1 mega asa ca a trebuit sa le micshorez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Am taiat mai mult de jumate sa intre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 25, 2004 Autor Share Postat Octombrie 25, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate