bandi Postat Octombrie 26, 2004 Share Postat Octombrie 26, 2004 pai WE asta fusei la Iashi shi-acolo baietzii se pregateau sa-nkida sezonu' c-o petrecere. din pacate am aflat tarziu de treaba asta asha ca nu m-am putut alatura... da' le-am tras pozne, sa se-nvetze minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 SCULI 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 SCULI 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 shi SCULA SUPREMA wey nu va mai ganditzi la prostii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 ASTA DA sha custom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 sau asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 cam asha arata ETRUSCO al lor PS sa nu v-aud ca e poza-ntunecata... ASTA ESTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 SCULI 5 or smth... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 26, 2004 Autor Share Postat Octombrie 26, 2004 daca va-ntrebatzi ce face orestte CU BRICHETA SUB REZERVOR... va spun eu: REPARA APRINDEREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Octombrie 27, 2004 Share Postat Octombrie 27, 2004 wai ne-ai prins asta e in fiecare seara dupa ora 19, in parcarea din fata casei studentilor din iasi daca cineva trece prin iasi a nu ezite sa vina pe la noi...mai schimbam o vorba.... numai bine P.S. sub rezervor ma jucam cu focul ...ihi faceam la om incarcarea nu aprinderea salutari alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate