andreiM Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 exista in cta magazin cu piese de scutere ?Dak da unde k vrau sa ma duc si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 exista in cta magazin cu piese de scutere ?Dak da unde k vrau sa ma duc si io lol cum sa nu existe??? dute la reprezentantele : yamaha , kawasaki, honda bla bla si ai sa gasesti.... dar cel mai sigur dute la yamaha... pe mircea cel batran... si ai sa gasesti daca au ce`ti treb..sau poate fac aia comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiM Postat Iulie 18, 2007 Autor Share Postat Iulie 18, 2007 ms maine ma duc la cta si o sa intreb pentru inceput vreau sa imi iau o toba sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 vezi ca mai este un magazin de biciclete si piese moto pe strada care trece paralel cu fatza garii CFR Constanta,nush cum se numeste strada precis...oricum,pe strada asta o iei inspre Bratianu (daca o iei in partea aialalta da inspre soseaua Mangaliei),urci putin ca este panta si la intersectia cu Bratianu,pe partea dreapta,este magazinu...are si o bicicleta agatata sus,de o bara (sper ca na dato jos ca atragea atentia)...acolo am vazut acu 1 luna role pt variator,ambreiaje de scutere...diverse piese noi....apropo,te-am vazut duminica prin mangalia,ai un scuter galben nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiM Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 ms, nu n u am un scuter galben al meu e ca cel din poza roshu cu alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 inseamna ca nu mam uitat bine la culoare...dar sigur am vazut nr tau pe el(MNG 077) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiM Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 da io eram cu nr ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate