Sari la conținut

haste

Super Membru
  • Număr conținut

    1.568
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de haste

  1. ai voie sa circuli cu asftel de cauciucuri pe drumurile publice?? cum ar fi oras sau in afara
  2. daca mai esti interesata 0742349162 Misu - este baiatul care a lucrat la ducati, dar se mai ocupa de motorete
  3. eu m`am plimbat cu balonu` cu aer cald acum 2 veri si am avut accident, o cioara a intrat in balon si l-a spart, iar cioara nu avea asigurare si ma ameninta ca vine cu stolu si ma ciuriuceste, dar asta e..se mai intampla, daca eram pe 2 roti se putea intampla si mai rau , ca tot accident este
  4. vine si eu ?? nu`s fata, dar as vrea )))
  5. windshield`ul este cel original ?? dupa forma nu pare
  6. http://s121.transfer.ro/ pt filmulete sau poze
  7. ))) daca aici se vb despre plecari in weekend asta e, suntem si fete acuma
  8. pfff nu mai bine la 11 sa plecam ???
  9. weekendu asta se pleaca undeva?
  10. cine a zis asta?? daca ai sa citesti in paginile anterioare am zis clar scarita dreapta e indoita pana in cadru partea stanga nu are nimic.
  11. )) acuma numai sunt acid, sunt gelat..cel putin asa e bateria =))
  12. ) ba chiar am folosit bine cuvantul si unde am insultat pe cineva?? daca fac pe cineva ipocrit inseamna ca insult?? iar incepe drama, daca vrei actiune si topicu sa aiba exclusivitate da`mi suspend de aia numai pot, e chiar mai bine ca numai vad ce scriu unii retardati , care dintr`o simpla discutie de high/lowside s`a ajuns prin ani 80` cand guta vroia un cd cu ac/dc.
  13. HAHAHAHAH din nou drama si nostalgism. tu acuma faci un atac la evolutie, ai ceva cu tehnologia? bat la pariu ca te gandesti sa`ti schimbi motocicelta cu una mai noua. de ce?? [...]
  14. tot nu intelegi ce vreau sa zic ... in fine mai bine o lasam asa ca nu duce nicaieri...tu vrei sa intelegi ce vrei, adik asa e pe forum in 92 aveam 5 ani..iti dai seama ce tare ma dadeam cu motoru nu?? e diferenta de ani atata tot si experienta nu neg, dar nu in contextu din clip in fine. nu stiu de ce te`ai atacat, ti`ai vazut compatriotu ca are carnet din 91 si te`ai simtit lezat nu ?
  15. mai vazut pe mine ca am comentat cu ce a gresit rideru`?? sincer va las pe voi sa va manifestati, doar am zis ca se vede clar ca era highside si nu lowside cum sustineau marii experti de pe forum...atat tot. nu stau sa dau sfaturi ca nu sunt in masura..doar mi`am sustinut punctul de vedere si am incercat sa demonstrez ca nu trebuie sa ai carnet din 92 sa vezi ce se intampla in filmulet. sincer nu prea imi pasa ce ai patit pe cheie, asta nu inseamna ca nu ascult sfaturile altor rideri pe care ii vad cu capul pe umeri. oricum ipocrizia e in floare...bat la pariu cand nu stii ceva folosesti google sau wikipedia, sincer sa zic wikipedia este un site grozav, habar nu ai ce poti invata de acolo, decat sa asculti sfaturile unor manelo-bikeri care incearca sa`ti explice unele lucruri( nu bat apropo la nimeni). mai repet inca odata..am folosit wikipedia drept dovada ca sa evit eventualele "acuma 2 ani erai pe plaja cu scuteru" sau alte chestii. dar nu ai cu cine sa vb pe forumu asta pt ca unii sunt dobitoci, alti nu inteleg iar marea parte doar fac caterink, cum deobicei fac si eu cand se cearta lumea sa dea explicatii fara sa vada nimic cum s-a intamplat ceva. asta am scris intr`un post "eu asa era so mierlesc..am itnrat prea tare intr`o curba.... m`am speriat de viteza pe care o aveam si cand am observat ca trebuia sa tai niste marcaje ca sa iau curba corect m`am gandit ca o sa alunec..si de aia am deciz sa franez pe curba...asa ca de pe banda 3-2 am ajuns sa fac slide si am ajuns pana pe banda 1 facut in slide, parca a fost un power slide:)))dar de unde eu constant reglam frana spate sa nu ma tranteasca dar sa si franeze.... eram ud la fund, dar am fost stapan pe situatie si asta m`a savlat cu putin noroc sa nu imi ranesc orgolie ca am ratat o curba smile.gif)) in cateva cuvinte am luat o curba fix ca el, doar ca eu nu am cazut tongue.gif " cu 2 ani de motociclism, calm si noroc am reusit sa nu cad, nu ma mandresc cu nimic pt ca am facut o prostie, sa intru cu viteza mare in curba aia. dar probabil poate altu cu mai multi km decat mine poate cadea sau poate nu, acuma depinde si de reactile pe care le ai si norocul imens de incepator pe care unii il pot avea
  16. acelasi cliseu, ce zic eu, ce intelegi tu, IDEEA era ca nu trebuie sa mergi pe motocicleta ca sa intelegi ce e un highslide daca citesti, carte sau internet. e cam acelasi (cuvant urat) doar ca e digitalizat. dar explica`mi mecanica o invata`i din carti nu ?? cel putin notiunile teoretice, care e diferenta acuma ca te uiti pe internet dea aceleasi notiuni. daca tie ti`se strica transalpu, bat la pariu ca nu o sa fugi sa cauti cartea, ci o sa cauti pe internet aceeasi carte sub format electronic... ce nostalgici sunteti... chiar numai vreau drama... apropo in 92 mai multa ca sigur citeai telenovele din carti...guess what ??? acuma iti poti dl telenovela preferata de pe internet
  17. ... nu stiam ca trebuie sa mergi pe motor ca sa explici daca a fost high/lowside. normal ca folosesc citate din wikipedia cand multa lume nu stie ce inseamna cu adevarat termenii aia doi. eu cred ca am vb destul de civilizat sau trebuia sa vorbesc cu dumneavoastra?
  18. esti pe bune???? stii ce inseamna highside si lowside?? intrebare retorica... http://en.wikipedia.org/wiki/Highside highside ( pe scurt The name ("highside") derives from the side of the motorcycle that the rider will separate from. If forcibly thrown over the bike, the rider is said to have dismounted on the high side.) http://en.wikipedia.org/wiki/Lowside lowside ( pe scurt he name derives from the fact that it is usually the inward side the motorcycle will fall on (or the side that points downward in a curve, the low side)) am pus in paranteza pe scurt..ca doar asta trebuie sa stii, daca citesti pe wikipedie ce scrie acolo bat la pariu ca te pierzi, cu alti termini de acolo. te rog frumos las-o balta... tineti parerea de (cuvant urat) pt tine. mai mult enervezi lume. crezi ce vrei pt tine numai posta, s-a comentat prea mult pe tema asta. asa ca te rog numai venii cu comenteri care apropo..sunt de (cuvant urat). parerea mea e sa te apuci sa comentezi curse de kartinguri. raman dator daca nu raspunzi la mesaj si numai comentezi despre lowside sau highside. in rest nu ma priveste. sa te mai invat ceva, cand o motocicleta intre intro curba din punctul in care incepe sa piarda aderenta pana cade ( nu conteaza cum) se numeste side-slipping. http://translate.google.com/#en|ro|side%20slipping.
  19. sunt, de aia nu prea ii dau importanta amicului meu HD
  20. haste

    Manere incalzite

    oricum iti trebuiesc si niste aparatori de vant, alfel mi s`ar parea cam inutile
  21. iti multumesc. m`am enervat ca lumea nu intelegea/vedea ceea ce am zis si eu si cosmin ( cel care a cazut). nu m`am atacat deloc dar ma enerveza lumea care se bate cu pumnu in piept ca se dau pe circuit si au 10 mil de km experienta si tot nu au dreptate. dar nah ce stiu eu ... acuma 2 ani ma dadeam cu scuteru pe plaja ) numai bine
  22. @ rekin nu neg, omu poate se da pe curbe fara maini si nu sunt sarcastic, eu doar am explicat ca ala nu e lowside, nu am inceput sa explic de ce a cazut si cum trebuie sa i-a curba si alte chestii, un singur lucru ma suparat, nu are nici o legatura cati ani de motociclism am ca sa explic ca a fost highside. @ HD sugi .... dute si porneste alte telenovele. @ SSSS asa si ? daca mai aveam scuter inca ma mai duceam cu el pe plaja sa ma dau "tare" numai ca ai tu ce comenta. @stephon poate... mie mi`sa parut ca te`ai adresat mie.
  23. ce relevanta are??? nu`mi spune ca tu faci low si high side`uri odata pe saptamana, de aici vrei sa deduci ca ma bati cu experienta ta. iti arat ca si un profesor de fizica te poate bate la low/highside`uri asa ca laso moarta, experimentatule.. dute si date pe circuit si nu-mai mai incearca sa`mi demontrezi cat de cunoscator esti Mesaj completat si cu asta tac http://en.wikipedia.org/wiki/Highside " The name ("highside") derives from the side of the motorcycle that the rider will separate from" inca odata mai uitate pe film. iar "side-slipping" este cuvantul pe care trebuia sa`l folosesc in loc de derapaj sau slide. putea sa fie low side, dar nu a fost..atata timp cat rideru nu a cazut jos(si nu ajuncat in exterior) pe partea inferioara a curbei.
  24. am explicat cat se poate de clar ori vrei sa ma enervezi ori nu vrei sa intelegi http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle_speedway nu e ceeea ce vroiam dar inlocuieste accelaratia cu frana si vezi ce`ti da, uitate mai atent ca NU CADE, cum sa cada si dupa o secunda sa`l vezi deasupra motocicletei??? daca si rideru a zis in primul lui post CA A FOST ARUNCAT din HIGHSIDE (motocicleta cum o vezi in sec 9 verticala si perpendiculara pe sensu de mers) asta face lowside`uri dupa tine dupa cuma zis si cineva un highside incepe cu un lowside(in care nu cazi) de aia ii zic derapaj sau slide. cam asa a cazut tipu http://www.youtube.com/watch?v=3iWWuW4U73s numai ca el a tinut mai mult derapaju... asta vad eu, dl filmuletu uitaiva cu incetinitoru si o sa observati.
×
×
  • Creează nouă...