kta_bmxpunk Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 salut ,am un mz rt 125 si am nevoie de ceva urgent pentru el,este vorba de capacul acela de la releul original ,dak stiti.imi trebuie urgent unul k al meu sa spart si nu mai merge facut .daca stiti vreo varianta cum sa il fac sau de unde sa il iau spunetimi.multumesc super mult .catalin ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 salut ,am un mz rt 125 si am nevoie de ceva urgent pentru el,este vorba de capacul acela de la releul original ,dak stiti.imi trebuie urgent unul k al meu sa spart si nu mai merge facut .daca stiti vreo varianta cum sa il fac sau de unde sa il iau spunetimi.multumesc super mult .catalin ploiesti l-ai intrebat pe okani din tg mures? el are piese noi de vanzare. si e super de treaba tipu. cauta in topicul de mz-uri si gasesti nr. de tel ale lui. dk nu le gasesti scrie aici ca le caut eu si ti le trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate