Sari la conținut

kta_bmxpunk

Membru
  • Număr conținut

    334
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    catalincristachenicolae@gmail.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti, Prahova
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda Deauville NT 700
  • Numar Moto
    PH-XX-XXX
  • Club
    none

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mz 125, JAWA TS 350,KLE500
  • Interests
    motociclism

kta_bmxpunk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salut, mai este valabil garajul gol? Ma intereseaza sa inchiriez. Lasa-mi un numar de telefon
  2. Ti-am salvat numarul. Diseara iti trimit poze si vorbim pe whatss. Spor!
  3. Salut, eu detin un Suzuki GSX de 250 din 1986. In urma unor modificari, mi-au ramas destul de multe piese originale ale modelului. O sa fac zilele astea cateva poze cu ce a mai ramas si daca iti este de folos ceva discutam. Mai jos am atasat o poza cu modelul stock si una cu ce i-am facut eu, ca sa iti faci o idee ce ar mai fi putut ramane. De la bun inceput motocicleta avea destul de multe lipsuri si nici nu imi placea cum arata stock, asta ca idee sa nu inceapa niste discutii nedorite. Codita, carene laterale, stop, vitezometru cu cablu, seaua, rezervorul care este praf, au ramas, posibil sa mai fie dar trebuie sa ma uit prin niste cutii. Bafta!
  4. Salut, Am si eu in constructie/reconditionare un Suzuki Gsx 250 de prin 1983, iarna asta o sa fie gata. A fost ceva de munca si inca mai e, toate componentele sablate, vopsite, zincate suruburile...dar cu baby steps se rezolva toate. Negrul este Bentley Beluga Black, si rosul este de Ferrari La Ferrari rosso fuoco. Ieri seara i-am pus lantul. Cateva poze cu stadiul in care am ajuns cu el, la final o sa fac un video cu poze de pe parcursul constructiei (am pozat fiecare etapa). Spor!
  5. Va salut, in viitorul apropiat as vrea sa achizitionez o motocicleta din zona Berlin. Vanzatorul nu este vorbitor de limba engleza. Intrebarea mea este daca exista cineva prin Berlin care ma poate ajuta in procesul de cumparare al motocicletei? Zi faina!
  6. kta_bmxpunk

    Bursa locala

    vand opel astra F ,1.4 benzina,acte la zii,taxa platita si nerecuperata,fiscal,consum oras 8,in afara 5.pret 900euro negociabil. poate fii vazuta in Ploiesti.mai multe detalii la telefon 0721672732
  7. adrian_mirea multumesc pentru raspuns si sugestii...la ebay chiar nu ma gandisem sincer...o sa ma uit pe acolo...o seara faina!
  8. salutare..am si eu nevoie de un parbriz pentru un suzuki gs 500 din 2003 necarenat... recomandari?de unde sa cumpar unul nou sau sh... sau poate aveti pe acasa unul care va incurca.astept raspuns! O seara faina!
  9. kta_bmxpunk

    Bursa locala

    Vand 4 jante RH ZW1 ,5x112 ,8j, 17" pentru :Mercedes,Golf 5 ,Passat,Audi, Jantele sunt Modulare!! ! ,putine zgarieturi pe buza,vopseaua originala,sunt drepte ,nesudate ,nelovite.model destul de rar.Pret 350euro. negociabil! tel: 0721672732
  10. kta_bmxpunk

    Bursa locala

    De vanzare 4 jante de tabla pe 15",5x108,merg pe ford mondeo,volvo,peugeot.etc.sunt un pic ruginite doar pe fata ...au avut anvelope pe ele.NU sunt ruginite in interior unde se monteaza anvelopa!sunt drepte nu bat,nu au fost sudate sau reparate. Ideale pentru a pune anvelopele de iarna! pret 400 lei..telefon: 0721672732 sau messenger kta_bmxpunk
  11. kta_bmxpunk

    Bursa locala

    de vazanzare geaca Touring Dainese... link... /index.php?/topic/690260-geaca-touring-dainese/ ...detalii la telefon : 0721672732 O seara faina!
  12. vand mz rt 125/3 ...1961...nefunctional..are nevoie de aprindere.L-am cumparat de la un prieten tatal lui a murit ....vechea poveste nu sa facut succesiunea ...sunt inca in relatii cu amicul...astept sa faca succesiunea ...pretul este de 500 ron ......trebuie sa eliberez curtea unde il tin...si nu am unde sa il duc...si la fier vechi nu prea imi vine sa il duc....daca sunt doritori 0721672732 sau pe messenger kta_bmxpunk ...sau pm p.s. are si aripa de fata si restul de aripa spate,am si carena care vine peste ghidon si inca un far fara sticla,nu mai stiu ce mai am pe acolo sincer,vine la pachet si cu cateva piese de matiz daca are nevoie cine il cumpara(motorase de faruri ,radiator de interior,bobina de inductie etc).din punct de vedere mecanic are tot ce ii trebuie pentru a functiona...in afara de aprindere. pretul zic ca este ok ...este un pic mai ieftin ca o bicicleta si un pic mai scump ca la fier vechi.
  13. poti sa imi lasi un numar de telefon sa vorbim sau un id de messenger(stau pe telefon)...nu prea stau pe la calculator ...merci frumos. As vrea eu vreo 2 aprinderi ...si bobina de inductie...si becuri daca ai.
×
×
  • Creează nouă...