plescoi rulz Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 (editat) am pus poze aici va rog sa completati cu ce aveti si voi Bafta! apropos, Cristi, uite link-ul de care vorbeam, cel cu camera, daca ti se pare ca merita da-mi si mie de stire ca ma intereseaza http://www.atvclub.ro/atc2000.html Editat Iulie 21, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 22, 2007 Autor Share Postat Iulie 22, 2007 sal oare mai are rost sa incep cu "multumiri tuturor ce au participat"? DA au fost super "coiechipieri" de drum si vorba asa cum m.am obisnuit inainte sa plec pe drumurile patriei mai dau un semn pe forum pt a strange oameni ce.mi impartasesc pasiunea nu ma asteptam la atati "nebuni/violatori de babe/donatori de organe" sa semneze condica sambata dimineata asa devreme cand inca lumea mai mangaie "oita"..... zidule pacat ca nu ai venit plecare ok insa pacat ca primi doi au ramas in pitesti din cauza unor prob tehnice restul ne.am urmat traseul propus prin peisaje de vis si caldura desertica o masa super la preturi de elvetia la pensiunea.......... frate nu a dat discount nu facem reclama astept noi provocari din partea MAE si varadero ce m.au alergat pe autostrada cu 200 noroc ca mai oboseau cu mana in gaz si ii mai prindeam la 160 motorul sincer nu stiu daca il mai vand caci a facut fata la ktm 950 si varadero 1000 deci daca nu ar fi autostrada nu s.ar merita schimbat filmele au iesit ok dupa cum o spun si exemplele din urmatorul post bafta, asfalt uscat si bani de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 23, 2007 Autor Share Postat Iulie 23, 2007 filme cine are prog de montaj sa scoatem ceva frumos? imaginile de pe you tube sa vad mai ciudat ca este scazuta rezolutia sa intre filmele pe caseta este altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adybai Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 filme cine are prog de montaj sa scoatem ceva frumos? imaginile de pe you tube sa vad mai ciudat ca este scazuta rezolutia sa intre filmele pe caseta este altceva programe de montaj si de codare am eu. daca facem cumva sa intru in posesia casetelor (minidv banuiesc), ma ocup eu de montare si pe urma de sharare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 E super camera, dar ma intreb, la viteza este destul de bun sistemul de prindere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ATVClub Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Da e chiar bun. ai mai multe posibilitati sa o prinzi, inclusiv de ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate