duncan Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 (editat) iar e uichend deci punem din nou de o plecare pe doua roti de data ne-am gandit la urmatorul traseu Bucuresti - Targoviste - Sinaia - Rasnov - Plaiul Foii (pauza de masa) - Campulung Muscel - Targoviste - Bucuresti Stiu ca drumul Zarnesti - Plaiul Foii (11Km) nu e tocmai de vitezane... insa cred ca merita peisajul...si papanasii de la Plaiul Foii tot efortul. Intalnirea - 7:30 la arc Plecare - 8:00 FIX (sa incercam sa nu ne prinda caldura pe drum) Viteza - 100-110 km/h (in orase cea legala) Ce putem vizita - Cetatea Rasnov (cine nu a vazut-o)... credc a e principalul obiectiv in zona - Pestera Dambovicioara (asta daca cei 11 km nu ne enerveaza prea tare si mai suportam cativa in plus) - Biserica Namaiesti - pe langa Campulung - complexul de la Targoviste (la intoarcere dac amai avem resurse de timp, fizice si financiare) .... si eu nu mai stiu nik spre rusinea mea.... daca mai stiti si voi... completati-ma pana acum si-au anunta prezenta: tilika, lascar1ca, rutakate si subsemnatul... si mai asteptam cu drag pe oricine doreste sa ni se alature Asfalt Uscat Editat Iulie 20, 2007 de duncan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 poze ici she /index.php?...9562&st=670 apropo mister tschull e dat in cautare de niste fete. de ma, daca ai topait pe dealuri mai frumos decat moi, acu tragi ponoasele, hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate