Sari la conținut

duncan

Membru
  • Număr conținut

    325
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de duncan

  1. ...nu prea. noi l-am tinut de casa de iarna si nu am dezvoltat latura tehnica. acum depinde ce anume insemna surubarit.... spre exemplu pentru ITP ne-am schimbat tobele dar nu ne-am axat si pe servisarea anuala sau alte imbunatatiri...
  2. up Am fost cam plecat insa acum ma pot ocupa de cautari. Intentionez sa renunt la el daca se reusim sa ne strangem 5 pana la 15 octombrie.
  3. Salut, Eu imi caut 4colegi de garaj. Se elibereaza in locul unde tin eu moto. 20e/luna daca suntem 5. Zona este pe langa rar_ul de pe Grivita. Garajul este incalzit.
  4. Salut, Eu imi caut 4colegi de garaj. Se elibereaza in locul unde tin eu moto. 20e/luna daca suntem 5. Zona este pe langa rar_ul de pe grivita. Garajul este incalzit.
  5. Salut, Incepand din august sunt disponibile 4 locuri in garaj incalzit in zona Domenii. Se doreste colaborare pe tot sezonul.
  6. Hehe... nu am citit toate posturile....dar, pana nu demult eram si eu singur printre oferi la serviciu - chiar la 2joburi am patit la fel. in timp le tot povesteam, le aratam poze... usor, usor am inceput sa recrutez din ei:-). la primul job 2. la cel nou altii 2. unul a venit deja cu permis , altul facea scoala cand m-am mutat eu si ultimul o face acum. in total suntem la noul job. vreo 5,5 :-). acum cand sunt intrebat ce si cum e cu mersul printre benzi am aliati la explicatii:-):-). faceti si voi la fel...si veti avea aliati.
  7. ... asta imi aminteste de un incident petrecut acum ceva vreme, cand unul cu basculanta incerca sa ma combine si sa ma incalece... tremuram tot cand am pus, la primul semafor, moto pe cric in fata lui si m-am dus la geam... si radea. i-am zis ca ne vedem la autobaza. l-am urmarit vreo juma de ora prin bucuresti, asigurandu-ma ca ma vede in retrovizoare. la um moment dat mi-am dat seama ca ma plimba aiurea pe stradute si am renuntat. ... nu mai tremuram si nervi imi trecusera. seara am baut o bere.
  8. unele au permise altele stau la cratita... e vorba de diviziunea muncii... nu toti le putem face pe toate. o mai gasesti si sub notiunea de specializare.
  9. ... daca era cu creierii acasa femeia, facea dreapta acolo, mergea 200m in timp ce se incadra frumos pe banda de la axul drumului si apoi intorcea... statea la aer conditionat, nu o deranja nimeni si asculta si muzica. pana acolo putea sa vorbeasca si la telefon un pic... eventual sa refaca machiajul. de pe strada aia tare are trebui sa fie obligatoriu dreapta... ca nu ai vizibilitate si incurci tot bulevardul prin manevre sinucigase de virat la stanga.... dar de cine sa mai si gandeasca cand oamenii iti cedeaza prioritatea... incepi sa crezi ca e a ta. probabil inca nu a fost lovita intentionat de nimeni inca care sa-i cedeze prioritatea ca sa-si repare spoilerul...
  10. ...e de rau. eu unul vreau schimbarea codului rutier si inasprirea conditiilor in care se acorda permise de conducere. Toate tutele merg la volan. La cratita cine mai sta !?! Cine mai face mancare in tara asta... d'aia avem tendinte de obezitate, ca mancam mecdonalds si shaorme... aia la ora 14, in miezul zilei, nu munceste nicaieri !?! nu plateste impozite, din ce traieste?... chiar si daca e vina politistului... tu ca proasta, cand stii ca iesi printre un card de masini, belesti ochii ca poate trece pe acolo un tanc...si deh, ala are vizibilitate scazuta...daca te loveste, te scoate smurdul cu aburi, ca pe timbre.
  11. Nu te suspectez de nimic dar intreb si eu ... de plictiseala.... de ce noi ca si natie nu suntem in stare sa fim legali si sa respectam regulile jocului!?! Cand reusesti sa rezolvi, sa postezi procedura ca poate vrea cineva sa inmatriculeze o motoreta furata ... mai demult. bafta in planurile tale
  12. tks ne auzim. eu as face un drum pana acolo sa stau de vorba cu oamenii de prin sat. duba e lovita pe partea dreapta, de la roata, usa, spre spate.
  13. salut, multumesc de ganduri. o sa stau de capul lui sa urmeze recuperarea motorul se deplasa spre cheia in timp ce duba circula pe sens invers. la un moment duba da semnal stanga si ...inteleg ca mototristul il vede pe sofer cum se uita in stanga dar uita sa intoarca capul si spre dreapta, directie din care venea motoreta.
  14. ok, tks am notat. cineva vreo idee despre retinerea motocicletei? multumesc de ajutor
  15. salut, motoristul imi este prieten. este stabil, la spital internat. maine se vor mai face ceva analiza, cte, poate RMN, etc. Motivul accidentului: neacordare de prioritate la efectuarea virajului la stanga. Motocicleta este o honda cbr f4, era echipat cu geaca piele, protectii picioare, ghete moto, manusi, armura coloana. In acest moment ma intereseaza sa gasesc ceva martori la accident pentru ca soferul afirma ca motoristul era in depasire (afirmatia lui nu justifica urmele lasate de impact pe masina lui) Deasemenea ma intereseaza sa stiu care este procedura de investigare. Nu am reusit sa iau motoreta de la politisti, afirmand ca trebuie sa se faca "expertiza tehnica". As mai avea nevoie de ceva ajutor dpdv legal referitor la declaratii. Probabil ca maine politia va incerca sa-i o declaratie privind accidentul, totusi el este sub influenta medicatiei, ca sa nu mai pun ca nu o poate scrie - nu cred ca ar fi o problema sa solicite un grefier sau ceva de genul, ori sa amane momentul. take care, ca mama idiotilor e vesnic gravida :| duncan
  16. Cere-i ceva bani. scapi de alergatura... si nervi distrusi. ... oricum dela kkrpatik nu cred sa iei vara asta ceva bani...
  17. off: sunteti off. lame. on: si eu am primit un sms despre acelasi accident. se pare ca au ajuns 2 ambulante in zona... ceva detalii despre motorist? sursa mea nu stie mare lucru.
  18. Off: Iar a inceput galceava... deh daca vremea nu contribuie la descarcarea hormonala arunci... o facem pe forum... on: sanatate scuteristului si data viitoare nu te mai baza pe prioritate... mergi prudent si leaga casca. cresc sansele sa nu sara.
  19. duncan

    Accident rond Cosbuc

    De cand esti obligat sa opresti la girofar albastru !?!? sau mai trebuie eu sa citesc.. bine ca e sanatos.
  20. Aici nu mai poti face cont nici sa vrei....:-| sanatate tanarului:-)
  21. duncan

    accident grav cheia

    OFF: schimba grupul. prietenii stau cu tine nu te forteaza la viteze din astea. ON: sanatate riderului.
  22. duncan

    accident grav cheia

    OFF: tu fa ce simti ca e bine sa faci. lasa povestile cu bunici si prieteni care trag de tine sa te autodepasesti. si de preferat sa-i asculti pe aia care te sfatuiesc sa fii temperat, probabil vei gasi putini ...oricum restul e loterie
  23. Fain, am facut si eu drumul Stavanger-Bergen. Mi-ai amintit de acele locuri frumoase pe care mi-ar placea sa le revad...MULTUMESC:)
  24. duncan

    ataj

    din pacate...surubelnita si gramatica nu sunt intotdeauna prietene... ...gasesti o carca de exemple pe forum. macar daca s-ar excela cu surubelnita...dar nu prea cred.
×
×
  • Creează nouă...