asfaltt Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 salut vreau sa desfac si eu tobele ca se aude ca dracu zici ca sunt un tico in calduri cine se pricepe sa desfaca tobe care sunt prinse in nituri si sa le nituiasca la loc cum erau am un Kawasaki GPX 600R cine ma poate ajuta id- vigy_76_06 sau 0722956391 multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 las-o naibii asa ca abia ma invatzasem sa dorm pina incepe vaca cu tomberoanele sa faca galagie pune-ti doape in urechi daca nu-ti place sunetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 se ia una bucata bormasina, si se da gaura in nituri, astfel ele vor cadea.. la montaj este simplu. se ia cu imprumut, sau se cumpara un cleste de nituri. gasesti pana in 20 ron. misto tobele cu nituri, sau suruburi, ca este reversibila operatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Iulie 22, 2007 Autor Share Postat Iulie 22, 2007 las-o naibii asa ca abia ma invatzasem sa dorm pina incepe vaca cu tomberoanele sa faca galagie pune-ti doape in urechi daca nu-ti place sunetul serbanica frate problema e ca nu am ce sa aud bazaie ca dracu da o face baiatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 si ai tendintza sa te dai jos de pe ea pentru ca nu auzi ca merge? las-o asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate