Niku Chopper Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) salutare!!! Yey Peter.... yey Judas!!! pacat de mz-ul ala, yo m-am distrat foarte mult cu el.... si acuma moare in garaj.... salut marius! de cine va tot luati voi aici mah?(de curiozitate intreb nu k vreau sa ma implic)e tipul cu scuterul chopperit,cu flacari....etc?care era cu tine anul trecut in oser la CJ? Editat Septembrie 6, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
go_ffwd Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 serus judasu! ia ghici tu cine -s io. danuvia rider. cum merge mz-u? azi-maine vin acasuca,astept sa bem o berula ,vb ta,si sa radem un pic,ca subiect este:haha: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 (editat) serus judasu! ia ghici tu cine -s io. danuvia rider. cum merge mz-u? azi-maine vin acasuca,astept sa bem o berula ,vb ta,si sa radem un pic,ca subiect este:haha: Ce mai faci CATRANE !!! Nu te-am mai vazut de 10.000 de ani ! Uita-te pe Cluj la "Ceva funny",o sa mori de ras ! HONDA GOLDWING ZICI CA AI ACUM ? Astept sa ne intilnim sa-l vad!Mai pove...! --- Mesaj completat în 17 Sep 2007 18:36 ------------- salut marius! de cine va tot luati voi aici mah?(de curiozitate intreb nu k vreau sa ma implic)e tipul cu scuterul chopperit,cu flacari....etc?care era cu tine anul trecut in oser la CJ? Ala-i omu pe care la-i vazut.Pacat de motoru lui ! Are si un MZ-u modificat destul de fain,numa lui i frica de motoare peste 50!Poate de aia nu-si face inca permisu.Ti-ai terminat de finisat SIMSON-u? Editat Septembrie 17, 2007 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 (editat) ms fain de raspuns, era simpla curiozitate (oricum eu stiam k are permis) e vorba de mz-ul lui Marius nu?tare fain mergea mz-ul ala... inca nu l-am gatat din lipsa de bani....sper k pe primavara sa fie brici nush exact cine esti dar salutal si pe Marius din partea mea te rog Editat Septembrie 17, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Salutare!! in sfarsit mai intru si yo pe net sa vad ce mai scrie lumea. Ce mai faci? esti bine? cand mai dai prin Cluj sa bem o bere? Pe primavara zici ca gati motoru? ok te salut si saluta-l si pe Raul "Abdul" din partea mea!! Numa bine si spor la lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Salutare!! in sfarsit mai intru si yo pe net sa vad ce mai scrie lumea. Ce mai faci? esti bine? cand mai dai prin Cluj sa bem o bere? Pe primavara zici ca gati motoru? ok te salut si saluta-l si pe Raul "Abdul" din partea mea!! Numa bine si spor la lucru! o sa-l salut...si moto chiar sper sa-l gat(oricum vreau sa-mi iau o lepra(nipru)da de reusesc... ne mai auzim si poate vedem la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate