Sari la conținut

bucurmarius

Super Membru
  • Număr conținut

    913
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bucurmarius

  1. Salutare! Ma puteti ajuta careva sa gasesc cele doua protectii sau plasticuri de pe rezervor care sunt localizate in dreptul genunchilor. Mersi!
  2. bucurmarius

    Util

    Lucrez cu Auto mircea de multi multi ani! Orice problema am avut, mi-au rezolvat-o. Doamna Mihaela de la acte e chiar foarte priceputa, daar oricine poate gresi. Ca un sfat pt tine, toate actele ar trebui verificate si de tine , tocmai sa nu te intorci de la politie sau Rar pt o serie tiparita gresit. Il cunosc personal si pe Mircea, care e un om super corect. Verifica-ti actele !! Bafta!!
  3. Ce telenovela?? Iti sta in gat porcul de craciun si nu ai avut unde sa râgâi?? Hai pişc-o la colindat, rujatule.
  4. Te simti ofensat de laba noastra? Vrei sa ni le faci tu?
  5. Lorant!!! Te pui cu un artist?? Nu vezi cata valoare are??? Stau oamenii gramada la comenzi la el )Cata rautate in oamenii astia nu stiu aprecia un artist in zilele astea ahahahhaha Ps. Pt mine userul czcustom a devenit o gluma seaca.
  6. Cristi, daca eu din 10 lucrari care le fac 2 is prost facute, inchid si ma duc acasa si ma las de meserie. Punct.
  7. Auzi la el...valoarea lui Hai ca devine interesant. Baga ungure! Sa ma simt mai bine:)) Mai bag-o inca odata pe aia cu "artist" ahahababbabababaahahah
  8. Baiete, tu ai impresia ca eu is frustrat daca iti zic ca ai facut lucru si poola? Sa nu iti mai para rau ca nimemi nu e blocat in trecut din cauza unui (cuvant urat) de genu asta. Cine o deschis topicul o intrebat de vopsitor, eu mi-am spus parerea mea. Sa te evite pe tine. Cum e treaba cu scuipatul? Ca nu prea inteleg si poate vrei sa imi explici mai in detaliu. Griji cum vorbesti baiete.
  9. Nici eu nu recomand pe Cz custom. Lucru de mantuiala.
  10. Mersi, dar nu stiu daca potriveste de la gen 2 la gen 1. Si mie imi trebuie doar janta, gumele sunt aproape noi ale mele. » Post actualizat in 14 Sep 2016 08:21 mersi tng!
  11. Salut colegii! Caut o janta fata de busa 2002. Daca stiti careva da-ti un semn. Potriveste de la mai multe modele janta fata? Ce am vazut de gsxr 750 srad ar fii identica? Stie cineva concret? Mersi!
  12. Salutare! Ma poate ajuta cineva cu un stator de k7 vineri adica maine. Va rog daca stiti ceva da-ti un semn la 0742668055.
  13. Salutare. Am nevoie de un stator de gsxr 750 K7. Urgent de tot ! Daca stiti undeva da-ti un semn. Cei de pe olx NU AU!! in anunt scrie ca au si ii suni si ma mintesc ca vine saptamana viitoare. Si second ma intereseaza. 0742668055
  14. Am comandat de la mymoto. 100lei. Ajunge in 4-5 zile.
  15. Colegii, unde gasesc garnitura de la pompa de ambreaj. Slave cilynder sau cum ii zice. Imi tot scapa lichid si trebuie sa tot completez la cateva zile. Deci garnitura de jos de la pistonasul ce actioneaza tija de la ambreaj. Mersi!!
  16. da da, eu sunt cel din mijloc dreapta )
  17. Le-am facut cunostinta la soimii nostrii, pacat ca nu a mai venit alta busa. Salutari de la Cluj!!!
  18. astea fiind spuse, iti doresc vizionare placuta! Hai Romania, sau cine plm joaca ) ca nu sunt curios! Daca ne int dau 2 beri, sa nu imi porti pica
  19. Stiti careva de accidentul din Cluj cu Hayabusa? http://ziarulclujean.ro/video-motociclist-ranit-grav-accident-la-apahida-pagube-de-50-000-de-lei/
  20. Daca sunteti asa multi doritori de finala, vorbiti cu organizatorii sa va aduca o plasma sa va puteti uita. Ce ii asa greu? Sunteti domnisoare si va-ti simtit jignite daca v-am zis parerea mea? Inca o data o mai spun, daca mergi la intrunire MOTO sa te uiti la meci...mai bine stai acasa, sa nu fiti bruiati de zgomotul motoarelor. HAI ROMANIA!!!
  21. Casca era un Agv, cu legatura Double D. Marime S. M-am uitat ma casca dupa ce am gasit-o si curelusa parea ok. Eu cred ca nu a fost legata corespunzator. Posibil ca din cauza lipsei castii a fost fatal accidentul. Dar mai zic odata, a avut un ghinion extraordinar. In afara de borna aia nenorocita care e din beton si fier , nu era nimic pe camp acolo. Putea sa alunece pe iarba doar. Avea echipament complet , combinezon piele , protectii full, cizme si manusi. Pacat...
  22. Eram impreuna, am pornit din cluj cam 10 motoare.eu eram cu 2 motoare in spatele baiatului. A avut cel mai mare ghinion posibil. Dupa ce a cazut i-a sarit casca din cap si s-a lovit cu capul de o borna kilometrica. Am ajutat la resuscitare , i-a fost facut masaj cardiac cam 15 min pana a ajuns ambulanta. Apoi ei au mai continuat cu manevre de resuscitare inca vreo 45min. Din pacate a avut rani foarte grave la cap si torace. Cat despre viteza a avut undeva la 60-80kmh. Eu aveam cam 100kmh si deja ii ajungeam. Cred ca a franat cu spatele si a pierdut controlul in curba. Oricum, comentariile de dupa nu mai conteaza. Erau conditii ideale de condus moto.
  23. daca esti la intrunire si vrei finala de fotbal, nu te mai obosii sa vii la intrunire, ca o sa te plictisesti.
×
×
  • Creează nouă...