REBELix Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Dupa 7 ani de sperantza si asteptare , am reusit sa-mi indeplinesc micul vis: motorul meu poreclit "JAVRA" . Ce e drept cam inghite benzina , dar si zboara . Cu multumiri D-lui Octav Lica de la Ol-Bikemotor. Si cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Bravo, sa-l stapanesti sanatos si sa te vedem cu el peste tot la anul, ca de vazut se vede bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REBELix Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 Tks man, am fost deja la Sinaia sambata seara, dar a fost destul de dur. Si poate voi reusi sa ajung si eu pe la intruniri. mai adaug cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REBELix Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 poza din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REBELix Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 poza calare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REBELix Postat Noiembrie 2, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2004 Si io cu Javra la pascut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Noiembrie 2, 2004 Share Postat Noiembrie 2, 2004 Foarte dragut motorul,sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REBELix Postat Ianuarie 26, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2005 TKS man. Sper sa ne vedem pe strada Dar asta cand se va incalzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 Superba! Sa te bucuri de ea!!! andi. p.s. YZF750 a fost cam "naravasa" , adica vobla destul de des si in poze n-am vazut un amortizor de ghidon ,n-ar fi rau sa iei masuri in directia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Dupa 7 ani de sperantza si asteptare , am reusit sa-mi indeplinesc micul vis: motorul meu poreclit "JAVRA" . Ce e drept cam inghite benzina , dar si zboara . Cu multumiri D-lui Octav Lica de la Ol-Bikemotor. Si cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate