kornway Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Am zis sa impartasesc cu voi si eu un drum ce l-am facut recent Arad - Cluj si napoi... Prima oprire - Chisinau Cris - la ceva ciuperca langa drum. Au bere buna fara alcol acolo La intrare in judetul Bihor Intrare Oradea A doua oprire... o benzinarie langa Alesd... Intrare jud Cluj1 Dupa ce am facut poza de sus, am urcat pe motor am luat curba din poza de m-ai sus si vad... Dar la intrare in Cj nu m-ai am ca era intuneric Si la intoarcere Asta cred ca e intre Huedin si Cluj... se poate observa ca am avut pana... Tot pe undeva intre Cluj si Oradea... dar nu stiu exact Si pana la urma pana... Ce urat e motoru asa Si ultima poza... de care sunt cel mai mandru Poza la intrare in Alesd cred... Sunt sigur ca multi din voi stiu ruta aceasta... dar pt mine a fost o experienta faina chiar daca eram singur... Mai putin faina a fost cand am vrut sa ma duc a 2 oara pe acelasi traseu cu plecare din Timisoara... dar asta pe altadata Ride safe to all. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 frumos traseul...dar am auzit ca ai facut o mare prostie...ca ai venit de la timisoara fara ulei...sau nu am auzit eu bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kornway Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 frumos traseul...dar am auzit ca ai facut o mare prostie...ca ai venit de la timisoara fara ulei...sau nu am auzit eu bine? ma ce repede circula zvonurile... Da asa e. Am plecat din timisoara si a inceput sa-mi plapaie luminita de ulei si cand sa ajung pana la arad a inceput motorul sa faca ca doua oale sparte cand le lovesti... De unde ai auzit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 pai...am trecut pe la Gim alaltaieri,sa vad de o comanda si sa mai imi comand niste cabluri de ambreiaj si acceleratie...si ti-am vazut motorul acolo,mi-a placut desenul dupa rezervor si l-am intrebat ca ce bai are...si mi-a spus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate