Rocknroll Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Up. ptr. motocicleta lui CPO, si haideti mai fratilor sa schimbam "poienita" sa-l lasam pe om in pace. Propun sa ne mutam la focul de tabara al lui Slip Comunistu' , daca ne primeste, daca nu, i-l voi ruga frumos sa ne primeasca. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Mai eu chiar va rog sa treceti pe topicul meu si sa imi faceti capul calendar cu tot ce inseamna NIPRU, eu nu stiu multe despre motor, comportament etc si sunt binevenite toate detaliile, pt ca si eu am luat nipru fara sa ma pricep si am batai de cap cu el. Si oferta de venit pana la mine la Lehliu e deschisa numai sa ma anuntati inainte sa fiu acasa. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate