Jump to content

Rocknroll

Super Membru
 • Content Count

  785
 • Joined

 • Last visited

About Rocknroll

 • Rank
  Avansat

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Valu lui Traian Constanta
 • Carnet moto din
  1984
 • Numar Moto
  VS 69 CAT
 • Club
  SeaWolves

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  mz,simson,yamaha
 • Interests
  Iubesc un rock bun, imi place o motocicleta pe care sa mi-o permit financiar si intretinerea ei bineinteles si imi plac oamenii oameni.

Recent Profile Visitors

1,073 profile views
 1. Buna seara, Vreau sa va multumesc in numele familei voua, tuturor celor care ati venit sa il conducem impreuna pe ultimul drum pe Nea` Victor, cum ii spuneati voi, si celor care ati fost alaturi de noi cu gandul. Suntem siguri ca tata s-a bucurat si se bucura de acolo de unde e. Cuvintele sunt de prisos iar eu oricum nu le am la mine acum. Un sincer "Multumesc".
 2. Salut. Balshoi are dreptate, nu ai voie sa circuli mai mult de 6 luni in Germania cu masina inmatriculata in Romania. Daca te " ghiceste" te obliga sa inmatriculezi masina in Germania. Am vorbit cu persoana in cauza si am lamurit neintelegerea. Masina era inmatriculata in Romania pe numele fratelui, procura pe numele surorii, si aceasta a circulat bine merci. Ceva in ce suntem specialisti, tipic romanilor. Chichite, chichite si iarasi... Numai bine.
 3. Salut. Acuma fara suparare, chiar nu am inteles chestia cu 3 luni. Gata am glumit putin, sa revenim la problema. Totusi, intereseaza-te de regimul de circulatie in Romania al autovehiculelor inmatriculate in tari non-UE. Sa nu fie vreo surpriza pe undeva. Stiu caz concret in care masina inmatriculata definitiv in Romania a stat si circulat doi ani in Germania dupa care a fost adusa in tara, ITP, si innapoi in Germania. Aici este chestia UE- UE. Ukraina-UE, nu am habar. Numai bine.
 4. Salut. Hai ca pe mine m-a luat ameteala. Sunteti casatoriti cu acte in regula, ori tu ai un nume iar sotia si-a pastrat numele de fata. E o nebuloasa aici. Cine trebuie sa se "repatrieze " la 3 luni. pentru viza? Tu, sotia, motocicleta? Sfatul meu. Vezi ce VAMA trebuie platita la motocicleta in cazul in care vrei sa o inmatriculezi la noi. Vezi ce legislatie au ucrainienii, la cit timp fac inspectia tehnica, un an , doi ani. Daca o fac la doi ani, las-o inmatriculata pe numele cuiva din Ucraina, actualul proprietar, socru, soacra, cumnat. Platesti fiscul la ei si te duci cu ea la doi ani si faci verificarea tehnica. Daca se face verificarea anual, iei frumos si o inmatriculezi la bulgari ori la unguri. (vad ca ai locatia trecuta la Cluj) Daca te tine buzunarul, plateste vama si inmatriculeaz-o la noi. Numai inmatriculatul te va costa vreo 1ooo-1100 lei. Bafta la decizii. Numai bine.
 5. Salut. Manetele sunt pentru Dnepr. Caut numai comanda de pe dreapta cu gaura in suport pentru oglinda retrovizoare. Daca are cineva numai suportul colier care se prinde pe ghidon, cu gaura pentru oglinda dreapta, cumpar fara contact frina s-au maneta propriu zisa. Numai bine.
 6. Salut. Am perechea asta de comenzi. Daca esti interesat cu 50 (cinci zeci) lei, transportul platit de mine, ai cistigat licitatia. Poze ai mai jos. Numai bine.
 7. Rocknroll

  Ij (izh)

  Salut. Ramona, probabil ai vrut sa scrii baleajul in carter. Ce sa-i faci, se ascunde cuvintul undeva si apare atunci cind nu mai este nevoie de el. Sa nu spui ca ai miini de pianista. Te contrazic ultimele postari. Numai bine.
 8. Rocknroll

  Ij (izh)

  Salut. Am doua perechi de manete ptr. IJ. Am pus si poze cu ele pe undeva, sincer nu mai stiu pe ce topic. Daca mai gasesc pozele cu ele am sa incerc o postare. Numai bine.
 9. Salut. Multe multumiri lui Iosifnicu. Numai bine.
 10. Salut. Nicule dupa ce-l primesc i-ti spun ce-mi trebuie din el. Multumesc. Numai bine.
 11. Salut. Nicu , in cazul in care devine donator, te rog sa-mi rezervi kilometrajul. Multumesc. Numai bine.
 12. Salut. Stef incerc sa inteleg ceva dar nu prea reusesc. Banuielile mele sunt ca nu ai B-ul. Vrei motocicleta cu atas simplu, e pe 3 (trei) roti, alta gisca alta siguranta pe vreme rea. Pe vreme buna este Burgman-ul. Din ce am citit te asteapta si o naveta de vreo 80km/zi. Acum dau cu bita-n balta, ce am vazut pe Ebay.de cred ca e mai convenabil decit sa cumperi din Romania. Ural, 2000 an de fabricatie, la "sofort-kaufen" 3200E. Cu furca Earles pe fata, alternator de aprox.400w, arata bine starea ei. Fara nici o suparare, cu unul din ala nu intimpini problemele care le vei intimpina cu unul din anii 60 spre 70. Alta siguranta, efectiv incredere, ai in el. Merg pe varianta ca vei cumpara din tara un 61-63. Cu foarte mult noroc vei gasi o droasca pe la 800E. Va trebui facut bucatele si apoi circul. Cel putin 1000E te va costa reconditionarea lui fara manopera. Ce trece peste, consideram bonus de pasionat. Acte, inmatriculare, transport in germania Si in final vei avea o motocicleta de colectie de care-ti va fi si mila si frica sa circuli cu ea. Si atunci vei face ce au facut si altii, o vei vinde. Cred ca fac socoteli prea multe pe banii altuia, asa ca incerc sa ma opresc. Numai bine.
 13. Salut. Nu mai speriati omul. Vrea sa cumpere indiferent de ce vom spune noi, o va face ori nu. Credeti ca el nu-si face socoteli de preturi? Hai sa coborim pe pamint. Chiar credeti ca nu a facut un studiu de piata? Oricare dintre noi vrea sa cumpere ceva mai ieftin. Paul are destul de multa dreptate. Fiarele sunt asa cum sunt. Unele sunt la valoarea pretului cerut. Altele... Mai bine Stef-ule te orientezi spre un Ural 2000 si ceva. Tie-ti trebuie motocicleta care sa mearga, vrei sa faci si naveta cu ea, i-ti permiti sa stai in mijlocul drumului sa repari la ea? Daca esti asa chitit pe Ural fa sapaturi adinci si mai invioreaza atmosfera pe aici. Nu vezi ce monotonie e? Numai bine.
 14. Salut. Adica poti regla la 0,1 mm accepta toleranta de 0,02 mm. Daca reglezi cu lera de 0.1 poti sa o lasi putin lejera si garantez ca nu treci de 0,13mm. Numai bine.
×
×
 • Create New...