Sari la conținut

Rocknroll

Super Membru
  • Număr conținut

    785
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Valu lui Traian Constanta
  • Carnet moto din
    1984
  • Numar Moto
    VS 69 CAT
  • Club
    SeaWolves

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mz,simson,yamaha
  • Interests
    Iubesc un rock bun, imi place o motocicleta pe care sa mi-o permit financiar si intretinerea ei bineinteles si imi plac oamenii oameni.

Vizitatori Recenți Profil

1.542 citiri profil

Rocknroll's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna seara, Vreau sa va multumesc in numele familei voua, tuturor celor care ati venit sa il conducem impreuna pe ultimul drum pe Nea` Victor, cum ii spuneati voi, si celor care ati fost alaturi de noi cu gandul. Suntem siguri ca tata s-a bucurat si se bucura de acolo de unde e. Cuvintele sunt de prisos iar eu oricum nu le am la mine acum. Un sincer "Multumesc".
  2. Salut. Manetele sunt pentru Dnepr. Caut numai comanda de pe dreapta cu gaura in suport pentru oglinda retrovizoare. Daca are cineva numai suportul colier care se prinde pe ghidon, cu gaura pentru oglinda dreapta, cumpar fara contact frina s-au maneta propriu zisa. Numai bine.
  3. Salut. Am perechea asta de comenzi. Daca esti interesat cu 50 (cinci zeci) lei, transportul platit de mine, ai cistigat licitatia. Poze ai mai jos. Numai bine.
  4. Rocknroll

    Ij (izh)

    Salut. Ramona, probabil ai vrut sa scrii baleajul in carter. Ce sa-i faci, se ascunde cuvintul undeva si apare atunci cind nu mai este nevoie de el. Sa nu spui ca ai miini de pianista. Te contrazic ultimele postari. Numai bine.
  5. Rocknroll

    Ij (izh)

    Salut. Am doua perechi de manete ptr. IJ. Am pus si poze cu ele pe undeva, sincer nu mai stiu pe ce topic. Daca mai gasesc pozele cu ele am sa incerc o postare. Numai bine.
  6. Salut. Multe multumiri lui Iosifnicu. Numai bine.
  7. Salut. Nicule dupa ce-l primesc i-ti spun ce-mi trebuie din el. Multumesc. Numai bine.
  8. Salut. Nicu , in cazul in care devine donator, te rog sa-mi rezervi kilometrajul. Multumesc. Numai bine.
  9. Salut. Adica poti regla la 0,1 mm accepta toleranta de 0,02 mm. Daca reglezi cu lera de 0.1 poti sa o lasi putin lejera si garantez ca nu treci de 0,13mm. Numai bine.
  10. Salut. Daca ai pompa de benzina (nu am cautat documentatie tehnica ptr. a fi sigur) fa-i un control. Motorul la oprire normal ca este cald, sa nu spun incins, inclusiv carburatorul. Automat o parte din benzina din carburator se evapora, se pierde. Daca si pompa de benzina "scapa" pe retur automat pornirea va fi greoaie si pina ce pompa de benzina completeaza in camera de nivel constant (CNC) mersul motorului va fi anapoda. Incearca o chestie, inainte de pornire da-i 5-6 accelerari. Daca carburatorul are pompa de sprit la fiecare accelerare va pulveriza benzina in galeria de admisie si va face pornirea mai usoara. (pompa de sprit ia benzina aproape de fundul CNC. Cit de incins va fi carburatorul chiar toata benzina nu se evapora din el) Cit timp va merge motorul cu benzina din sprit poate are timp pompa de benzina sa incarce CNC. De regula o chestie de tot rahatul face niste probleme de mama-mama. Incearca si asta. Numai bine.
  11. Salut. Vezi ca Binox a punctat acolo lucruri importante. Baterie descarcata s-au nu functioneaza bine incarcarea. Posibil ca incarcarea sa faca figuri, sa incarce cind vrea ori nu. Consumator care ramine cuplat. Eu as scoate seara cind nu mai merg cu ea borna + de la baterie citeva seri la rind si dimineata ochii pe pornire. Contacte imperfecte. Cauta care este releul de pornire si vezi daca nu cumva sunt probleme la papuci in special la cei de forta (firele mai groase). Nu am fost atent daca bateria cumparata este de aceeasi capacitate cu cea care ai inlocuit-o si mai ales daca este bateria cu capacitatea RECOMANDATA de producatorul scuterului. Eu am un Hexagon GTX de 180. Citeodata la pornire se propteste in loc ansamblul electromotor-bendix-coroana, face un hic! si mort. Cum l-am simtit las butonul pornire liber si mai incerc o data. Rar se intimpla sa faca figura si a doua oara. Posibil sa ai bucsele in care este fixat bendixul uzate, jocuri mari, nu mai calca bine dantura pinion-bendix cu coroana si efectiv blocheaza angrenajul. Posibil ca vinzatorul nu ti-a spus toate hibele scuterului. Sper sa-ti fie de ajutor sfaturile. Numai bine.
  12. Salut. Cauta prin postarile mele Clasic. Nu mai stiu pe unde am postat poze cu comenzi de IJ. Dar si alea nu sunt chiar foarte OK. Tot mai au nichelul cazut pe ici pe colo. Numai bine,
  13. Salut. Incepe si tu cu verificari intr-o ordine aleatorie. Releu de pornire, electromotorul revizionat, bendixul. Bateria ai scos-o din cauza daca ai cumparat una noua. Bendixul este cu dus intors. Daca este invirtit de electromotor face un zgomot la cuplare pe coroana, lasa-l la urma. Releul de pornire, poti sa-i faci o verificare, personal cred ca ala i-si face treaba, dar poti sa stii? Mai bine verifici. Problema mai mult ca sigur este la electromotor, asa cum spunea si Maximo. Numai bine.
  14. Salut. Ivane de ce nu spui tot? Ochelarii aia se folosesc la sudura AUTOGENA. Mihai , i-i vei folosi la sudura electrica vei deveni "sarpele cu ochelari". In zona protejata de ochelari pielea va fi alba, s-au culoarea la momentul respectiv, iar in zona expusa se va inrosi. Daca expunerea la radiatii este mai lunga, inrosirea pielii vafi mai puternica si va duce la caderea ei. Adica sarpele va napirli. Numai bine.
×
×
  • Creează nouă...