robychopper Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 voua va vine sa credeti ce vedeti in poza asta...noi ne omorim cu nu stiu ce motoare si astea folosesc un rewtech ca generator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 4, 2004 Share Postat Noiembrie 4, 2004 fain chopper....heheheheh....o fi avand un motor in plus baietii,si s-or gandit sa faca ceva din el.....cum la noi s-au facut drujbe de taiat lemne din mz si ij. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 am vazut pe undeva shi tractor de arat pe cimp cu un evolution pe el ...am mai vazut shi in romania linga bv un flathead pus in pozitie de moto guzzi cu cutie de m shi restul e totul m ...m-am dus la el shi mi-a zis ca daca il da il da la schimb pe un harley nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 basty,nu i-ai zis aluia ca motoru lui de harley de pe tractor,nu mai face 2 lei daca e descompletat sau modificat....poate doar pt piese de schimb. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate