mih Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 (editat) Salut , Ma bate gandul la un traseu -Bucuresti-Constanta-Saturn(Liberty-Parade)-Varna -Nesebar- -Ruse - Bucuresti si mai exact: Plecarea la ora 9-9.30 de la arc spre CTA cu dormit pe litoralul romanesc. ziua a 2a cu plecare dimineata in directia Varna -Nesebar 291km urmand ca dupa cateva ore de plaja/mancat/simtit bine sa plecam spre casa via Varna - Ruse - Bucuresti (360 km ). viteza de croaziera > 130 so? who`s in? m-am grabit si am uitat sa specific ca este valabil ptr weekendul 28-29 Iulie traseu de 850 km --- Mesaj completat în 26 Jul 2007 23:40 -------------mi-a spus o pasarica cum ca ar fi naufragiat niste "sirene suedeze" pe la nesebar Editat Iulie 26, 2007 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 mai bine dormi undeva in bulgaria...e mai ieftin si mai civilizat ca la noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 <small>--- Mesaj completat în 26 Jul 2007 23:40 -------------</small><br/>mi-a spus o pasarica cum ca ar fi naufragiat niste "sirene suedeze" pe la nesebar ohoho... daca ai stii cate pasarele suedeze si daneze sunt pe acolo... e pacat ca nu petreci o noapte, macar, prin discotecile de acolo... se fac muci si cauta... masculi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate