Coxanelu Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 Eu unu m-am ghidat mult dupa aceste camere cand am vrut sa plec la munte sau la mare si nu aveam pe cine sa sun acolo sa intreb cum e vremea.... Si daca nu vreti sa plecati puteti sa faceti niste excursii virtuale in timpul serviciului ps: io zic sa il trimitem pe sorinake in toate punctele filmate sa ne faca cu okiu (m..o) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 unde unde este linku????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Eu unu m-am ghidat mult dupa aceste camere cand am vrut sa plec la munte sau la mare si nu aveam pe cine sa sun acolo sa intreb cum e vremea.... Si daca nu vreti sa plecati puteti sa faceti niste excursii virtuale in timpul serviciului ps: io zic sa il trimitem pe sorinake in toate punctele filmate sa ne faca cu okiu (m..o) Hai sa stric magia si misterul. Na: http://www.myx.net/MyX/mps/Portal?cmd=Webcam Iar Sorin e mic copil... Smokey a fost tocmai pana in Bangladesh ca sa vada rasaritul soarelui @Sorin: iarta-i ca nu stie ce zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate