DarkIAngel Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Salut, am un GSX-R 750 SRAD din 98, modelul pe injectie si caut interfata si soft pentru a-mi putea baga nasul prin ECM. Cunosc un tip care se pricepe la tuning din ECM si vreau sa incerc una alta. Problema e ca nu am soft-ul si nici interfata. Ma poate ajuta cineva? Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 ceea ce cauti tu ar fi un POWER COMMANDER ..vezi pe site-ul celor de la dynojet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat August 3, 2007 Autor Share Postat August 3, 2007 (editat) Ms AlexM dar varianta asta o stiam deja. Cei de la Suzuki cand le verifica si le programeaza au o interfata si un soft. Pe alea le caut eu sau ceva piratat care sa faca acelasi lucru. Bafta --- Mesaj completat în 05 Aug 2007 11:57 -------------De interfata am facut rost, lafel si de omul care se pricepe, ink caut soft-ul pentru a putea vedea parametrii si sa-i pot modifica. Bafta Editat August 3, 2007 de DarkIAngel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate