Andrei_D Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 (editat) Am cautat intr-un manual de Minsk si putin pe forum dar nu am gasit ceea ce ma intereseaza pe mine: Aprinderea LA MINSK se regleza cu pistonul in P.M.S. sau cu 2-3 mm inainte de P.M.S. ? Dupa ce am urcat pistonul in punctul respectiv cum aliniez rotorul cu cititorul(cazul 1 sau 2, din poza)? In cartea MZ-ului scria ca aprinderea se regleaza cand pistonul este la 4 mm inainte de P.M.S. cu greutatile centrifugalului departate la maxim dar aceasta informatie nu imi este folositoare in cazul aprinderii de Minsk. Aprinderea veche, pe platina, era cu avans centrifugal dar acum pe aprinderea de Minsk avansul este fix, de aceea precizez ca vreau sa reglez aprinderea astfel incat sa am consum bun in turatii medii si putin peste medii. Aveti ceva sfaturi in sensul asta?Multumesc! Editat August 4, 2007 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Duci pistonul la PMS, dai rotorul inapoi pana coboara pistonul 2mm si pe urma faci reglajele la aliniere (corect poza 2) si distanta dintre rotor si reper la lera (0,3-0,5 mm). Nu e nevoie sa desfaci chiulasa. Poti sa scoti doar bujia si folosesti o tija sa vezi pozitia pistonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 6, 2007 Autor Share Postat August 6, 2007 multumesc pentru informatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Cu placere, bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate