gratzy Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Am ceva probleme cu piciorul de sprijin al Jawei de 350, si am refacut altul ,ca cel original s-a dus,(rupt sudura) si sta foarte inclinata,daca nu-i pun un lemn sub picior ai impresia ca acum ,acum cade ,desi e foarte stabila! Asa am cumparat-o ,dar i-as monta un cric central si am vazut si alte jawe cu "ajustari" (caramizi ,lemne )de inaltime,ca prea sta culcata parca saqu e normal la Jawa 350 pozitia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Am ceva probleme cu piciorul de sprijin al Jawei de 350, si am refacut altul ,ca cel original s-a dus,(rupt sudura) si sta foarte inclinata,daca nu-i pun un lemn sub picior ai impresia ca acum ,acum cade ,desi e foarte stabila! Asa am cumparat-o ,dar i-as monta un cric central si am vazut si alte jawe cu "ajustari" (caramizi ,lemne )de inaltime,ca prea sta culcata parca saqu e normal la Jawa 350 pozitia asta? LASA FRATE K MA UIT MAINE PRIN GARAJ, PARCA AVEAM EU UN CRIC LATERAL DE PE O HONDA!!!! SI DACA IL GASESC E A-L TAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Asa am cumparat-o ,dar i-as monta un cric central si am vazut si alte jawe cu "ajustari" (caramizi ,lemne )de inaltime,ca prea sta culcata parca saqu e normal la Jawa 350 pozitia asta? Asa stau toate jawele...stai linistit ca nu o sa cada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate