Sari la conținut

Comyny

Membru
  • Număr conținut

    179
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ---

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Busteni
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaz Cube 3
  • Numar Moto
    kit
  • Club
    ---

Informații profil

  • Motociclete detinute
    jawa 638TS

Comyny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Pai doctor nu prea am prin zona. Exista si posibilitatea sa nu faca pe nebuna cand este la mecanic. Poate s.a mai lovit cineva de problema.
  2. Salutare Vstromisti! De un an sunt posesor de V-strom si pot sa zica ca sunt multumit de el exceptant problema clasica cu furca si de urmatoarea problema care a aparut anul acesta. In primavara am scos-o din iernat, am schimbat uleiul si filtrul de aer si de atunci in timpul mersului (nu mereu ) cand decelerez, iar apoi accelerez dinnou, da senzatia ca se inneaca. Cateodata la semafor trebuie sa o tin putin din acceleratie, dar is revine imediat relantiul. Treaba e ca nu face mereu, doar cand si cand. Moto este din 2007 varianta cu 2 bujii pe cilindru. Eu suspectez bujiile dar totusi banuiesc ca o bujie care nu functioneaza e moarta tot timpul. Va rog daca stiti cumva rezolvarea sa imi spuneti. Multumesc!
  3. Se potriveste de aprilia rs. Am montat la mine la aprilica si functioneaza perfect! Stie careva pe cineva care dezmembreaza un pegaso? Imi trebuie maneta de ambreiaj. Multumesc!
  4. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  5. Azuga-Sacele e un fel de "autostrada forestiera" adica e un traseu foarte bun. Am mers, anul trecut ce e drept,cu 80 -100 km/h. Have fun!
  6. Nu are nimic.Eu anul trecut saream in fiecare weekend pe munte si nu mi-a facut nici o figura!Numai sa ai grija ca e posibil sa mai fie ceva zapada si e si putintel cam frig (cel putin in zona Bucegi)! In rest Have fun!
  7. Eu sigur o iau daca se face comanda. Las si un nr de telefon pentru mai multa incredere: 0723208713 Cosmin
  8. Nu ar fi problema banii. Sunt dispus sa dau 70 ron insa nu stiu daca merita drumul pana la bucuresti. Nu au un nr. de telefon sau o adresa de Email sa pot face comanda online? Eu am incercat pe mai multe site-urile si nu am gasit piesa respectiva. Problema care ma roade este ca pe la acel contact mie imi curge lichid de frana din abundenta.M-am gandit si la o improvizatie insa nu cred ca ar fi o solutie buna deoarece contactul o sa fie expus direct la apa. Va doresc o zi buna!
  9. Salut! Ma poate ajuta cineva cu un sfat si anume de unde as putea procura piesa nr. 6 din poza? Este contactul de frana spate.Londonezii ii spun" Brake light switch". O zi buna!
  10. Salutare tuturor! Ma puteti ajuta cu o recomandare de unde as putea sa cumpar un contact pentru frana spate? E ca un surub cu canal care vine montan in capatul pompei de frana si are doi papuci in capat. Mie mi-a curs pe langa papuci lichid de frana si negasind piesa sa o schimb am facut un dop sudat sa nu mai curga, insa acum nu se mai aprinde lampa spate la actionarea pedalei de frana! Va rog ajutati-ma cu un sfat de unde as putea lua piesa sau macar cu o idee de improvizare a unui contact! Va multumesc frumos! O zi placuta!
  11. Salut! Cu scuzele de rigoare daca a mai fost discutat pe acest topic (insa nu am vazut in posturile anterioare), v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine ce ulei bagati in motor si cat? Unii zic 5 W 40 ,altii 15 W 50 unii zic 2.2 litri altii 3 litri. De la fostul proprietar am primit un bidon de ulei Motul 5100 15 W 50. Sa merg pe acelasi indicativ? Multumesc frumos si scuze inca odata daca s-a mai discutat! O seara faina!
  12. Salut si multumesc pentru raspunsuri! Momentan detin o casca integrala, insa vreau si un flip-up pentru oras, plimbari scurte si in special pentru plimbari pe drum forestier, pe munte. De curand am vazut si un AGV care costa in jur de 600 lei . De Airoh am auzit de la unu altu ca ar fi jalnice, de Nitro nu am azuit insa nimic nici bun nici rau. Nici nu mai stiu dupa cine sa ma iau si nici la ce sa ma mai uit. Deocamdata mai astept si alte pareri. Multumesc frumos! O zi buna!
  13. Salut! Am fost plecat 2 saptamani din localitate si cand am venit am vrut sa fac o mica plimbare cu motoreta! Dau sa o pornesc canci.Dupa 1 h de dat la automat de am zis ca ori o arunc ori porneste, in sfarsit a luat-o... cu rateuri frumoase rau, insa dupa 2 minute si-a revenit. Bun am ajuns la concluzia ca a fost apa in carbelitoare. Acum urmeaza a doua problema...cat am chinuit bendixul sa porneasca se auzea un pufait din zona filtrului de aer cand o lasam in pace. Deschid capacul la filtru si ghiciti ce...era plin de ulei!!!ii dadeam la automat o lasam si dupa cateva secunde baga ulei acolo!! De ce se intampla chestia asta? Rog pe cineva care cunoaste sa imi explice si mie fenomenul.Sper sa nu aud ca trebuie motorul segmentat...EXCLUS!! motorul e tipla , nu bate , nu troncane, compresie buna, nu scoate fum! Va multumesc frumos! O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...