edy2172 Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 cine ma poate ajuta sa-mi dea o schema sau sa-mi spuna cum se pune la pozitie (la semn) o curea pentru injectie mecanica la un vespa et2 din 1998, am cautat pe net in disperare si chiar nu am gasit nimic.....doar ceva schema neclara in ce ma priveste http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Ve...L2=VE_ET2_IN_AI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 cine ma poate ajuta sa-mi dea o schema sau sa-mi spuna cum se pune la pozitie (la semn) o curea pentru injectie mecanica la un vespa et2 din 1998, am cautat pe net in disperare si chiar nu am gasit nimic.....doar ceva schema neclara in ce ma priveste http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Ve...L2=VE_ET2_IN_AI Am eu manualul tehnic pt vespa ta... mai e de actualitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edy2172 Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 da mane si inca cum..........zi cum facem poti trimite la edymoza@yahoo.com .....cu multumirile si berile de rigoare din partea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 da mane si inca cum..........zi cum facem poti trimite la edymoza@yahoo.com .....cu multumirile si berile de rigoare din partea mea Eu trimit... dar ai grija cu berile.. sa fie reci si sa le trimiti la cluj . apropo nu merg goale.. ceva alune la ele Hai ca te fac om fericit si imi ajunge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edy2172 Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 mersi mult mane sper sa fie cemi trebuie, dau berile doar sa ajung cumva in cluj ,,mere si cu alune ca bine zici --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 13:11 -------------din pacate in documentatia data nu am gasit nimic despre motorul ZAPC1200000000995 POATE ARE CINEVA DETALII DESPRE ACEST MOTOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 mersi mult mane sper sa fie cemi trebuie, dau berile doar sa ajung cumva in cluj ,,mere si cu alune ca bine zici <small>--- Mesaj completat în 10 Aug 2007 13:11 -------------</small><br/>din pacate in documentatia data nu am gasit nimic despre motorul ZAPC1200000000995 POATE ARE CINEVA DETALII DESPRE ACEST MOTOR dar aceea e seria.... imi pare rau ca nu te-am ajutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edy2172 Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 chiar nu are nimeni ? macar o idee cum sa pun cureaua la injectia mecanica , adica aceasta injectie e un piston montat in continuare la chiuloasa si il invarte o curea care e legata de axul ambelajului si care pulverizeaza benzina printr-o supapa in capul pistonului la un moment dat .......aici e dilema mea ca nu stiu cand e acel moment si am pus-o in fel si chip dar merge inecat si nu se tureaza.... am incercat fara curea si cand accelerez brusc se opreste......oare surplus de benzina cand trebuie s fie cand uraca pistonul l PME sau cand coboara.....la PMI.....ASTEPT IDEI CEVA ..... --- Mesaj completat în 13 Aug 2007 19:28 -------------se poate vedea in poza din link http://img230.imageshack.us/my.php?image=13082007018xx7.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate