legnakrad Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 sunt in brasov am venit de la intrunire de la iasi aici sa ma vad cu vara'mea si cand s plec am vazut motoru daramat..e toba nitel crapata maneta de ambreiaj rupta, carena zgariata si ce e cel mai nasol e ca e ghidonul indoit. stie careva pe cineva care poate sa ma ajute sa indrept ghidonul ? un service ceva ? e ghidon dintr'o bucata de gs 500 (model nou) help urgent va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Salutare! Uite, nu am prea multe sfaturi de zis si chiar nu vreau sa fac misto. Tot ce pot spune ca prima reactie este: Nu poti indoi la loc ghidonul cu o teava? Cat despre ambreiaj, cand mi l-am rupt, am pus la loc o maneta de bicicleta si a tinut mult si bine. Dar cred ca o sa primesti sfaturi mai bune! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat August 6, 2007 Autor Share Postat August 6, 2007 un merge ca e ghidon dintr'o bucata. nu e ca la modelul vechi..nu prea merge slefuit trebuie indreptat cu ceva ca nu merge just like that...e ghidon rezistent nush cum pana mea au reusit sa'l indoaie http://www.hi5.com/friend/photos/displayPh...;currentIndex=8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate