ady Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Caut curea de Piaggio nrg ca mi sa rupt! Scoteru este dotat cu un motor malossi racire pe apa si sistem de franare pe discuri ventilate si pe fata si pe spate este un "montru" in orasul in care stau am disperat toti politissti nici unu nu ma prins ) merge cu 130/h pe testate cu 2 persoane si are un demaraj de pleaca singur pe o roata cu doua persoane pe el AJUTATIMA CU O CUREA MALOSSI DACA SE POATE dimensiuni 800mm exteriorul si 17 mm grosimea dau si cat nu face ca mie dor de un raicing cu gaborii VA ARAT SI O POZA Poate nu arata asa suparat dar credetima E foarte nerrvos nu suparat are un motor ff greu de gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 www.piaggio.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady Postat Noiembrie 13, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2004 Caut curea de Piaggio nrg ca mi sa rupt! Scoteru este dotat cu un motor malossi racire pe apa si sistem de franare pe discuri ventilate si pe fata si pe spate este un "montru" in orasul in care stau am disperat toti politissti nici unu nu ma prins ) merge cu 130/h pe testate cu 2 persoane si are un demaraj de pleaca singur pe o roata cu doua persoane pe el AJUTATIMA CU O CUREA MALOSSI DACA SE POATE dimensiuni 800mm exteriorul si 17 mm grosimea dau si cat nu face ca mie dor de un raicing cu gaborii VA ARAT SI O POZA Poate nu arata asa suparat dar credetima E foarte nerrvos nu suparat are un motor ff greu de gasit Aha tot eo am numarul de telefon 0741020755sau 0230251351 Smocot Ady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Multora le place sa se dea in scheme si figuri(si mie) dar ai MARE grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Si arata ok scuterul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Noiembrie 29, 2004 Share Postat Noiembrie 29, 2004 dupa ce e asa monstru.. nici casca nu iti pui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Polini Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Caut curea de Piaggio nrg ca mi sa rupt! Scoteru este dotat cu un motor malossi racire pe apa si sistem de franare pe discuri ventilate si pe fata si pe spate este un "montru" in orasul in care stau am disperat toti politissti nici unu nu ma prins ) merge cu 130/h pe testate cu 2 persoane si are un demaraj de pleaca singur pe o roata cu doua persoane pe el AJUTATIMA CU O CUREA MALOSSI DACA SE POATE dimensiuni 800mm exteriorul si 17 mm grosimea dau si cat nu face ca mie dor de un raicing cu gaborii VA ARAT SI O POZA Poate nu arata asa suparat dar credetima E foarte nerrvos nu suparat are un motor ff greu de gasit sal baga in lista de mes id tuning4scuter aduce baiatu orice piese de scutere si la preturi foarte buna pt romania:P apropo vad ca ai toba mal ossi asa de curios sti cat costa una:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 sal baga in lista de mes id tuning4scuter aduce baiatu orice piese de scutere si la preturi foarte buna pt romania:P apropo vad ca ai toba mal ossi asa de curios sti cat costa una:) baai baietas...... nu mai raspunde la topicurile vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Iar dezgropati ma topicuri putrezite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 sal baga in lista de mes id tuning4scuter aduce baiatu orice piese de scutere si la preturi foarte buna pt romania:P apropo vad ca ai toba mal ossi asa de curios sti cat costa una:) ai mai facut un post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Haideti ma sa gasim o piesa care nu prea se gaseste si nu poate aduce omu ca zice ca aduce orice piesa de scuter... Eu incep cu comenzile de bord pentru o Aprilia SR 94-97. Daca mi le poti aduce...primesti ..... un 10 la limba romana si inca un premiu supriza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Caut curea de Piaggio nrg ca mi sa rupt! Scoteru este dotat cu un motor malossi racire pe apa si sistem de franare pe discuri ventilate si pe fata si pe spate este un "montru" in orasul in care stau am disperat toti politissti nici unu nu ma prins ) merge cu 130/h pe testate cu 2 persoane si are un demaraj de pleaca singur pe o roata cu doua persoane pe el AJUTATIMA CU O CUREA MALOSSI DACA SE POATE dimensiuni 800mm exteriorul si 17 mm grosimea dau si cat nu face ca mie dor de un raicing cu gaborii VA ARAT SI O POZA Poate nu arata asa suparat dar credetima E foarte nerrvos nu suparat are un motor ff greu de gasit trimitemi cureaua rupta sati aduc una identica din Italia sal. euro100kgs@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate