crz-one Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Buna, asa cam am scris si in titlul topicului, de unde se poate cumpara ulei moto in Cluj !?? Acum am pus Agip 10W-60, dar mi se pare prea subtire cel putin in comparatie cu uleiurile ce le-am avut pana acum (cand scot joja picura de pe ea aproape ca apa) ... deci unde pot sa gasesc: motul, castrol, mobil, aral ...in cluj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 (editat) Eu am gasit la magazinele auto ,alea de pe Fabricii ulei de motor.Is vreo 3 magazine , trebuie sa gasesti ce iti trebuie . Editat August 7, 2007 de Demonaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 Nu pot sa cred ca e atat de saraca piata!!! In Zalau de exemplu stiu 2-3 magazine (si nici nu am cautat mult) in care gasesc mobil, castrol ...etc ~ tot magazine auto. In cluj unde as putea gasii mobil -castrol -motul ...!??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate