Sari la conținut

Demonaz

Membra
  • Număr conținut

    337
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Demonaz

  1. Din acest prim topic retineti urmatoarele aspecte: R6 sau R1, pus pe cric sau trantit, fara zgarieturi dintr-un anume unghi .......... .......... fara tambalau, salvari and shit, doar o duba de politie .......... .......... poate il intrebau de sanatate si ii faceau cadou un proces verbal. Multumim pentru informatii!
  2. Curioasa treaba si io am avut de curand aceiasi problema tot cu bujia.Am schimbat-o si eu , am pornit motoru , apoi iarasi s-a oprit.Am scos-o sa o curat de vreo 2 ori la interval de 20 de minute si de fiecare data era inecata bujia.Oare chiar de acolo sa fie problema? Mi se pare ciudat sa se inece de fiecare data.
  3. Demonaz

    Honda Cbr 600 F 3

    Faina toba aia mah, da si motoru ii bestial.
  4. la asta sunt de acord dar omul zicea de kilometraj, la sistemul electric iti dau toata dreptatea, dar de kilometraje distruse de ploiae nu am auzit.Poate ma insel eu, dar imi vine greu a crede.
  5. La astia ar trebui sa se ia carnetul.Aproape zilnic sun accidente din cauza asta. Sanatate baiatului!
  6. Deja is clasice treburile cu intorsu fara sa se asigure.M-am saturat de cretinele astea de la volan. Sanatate multa si o veste buna ca cei 2 sunt ok.
  7. Demonaz

    Am Patit-o Ieri

    Bine ca nu ti-ai rupt ceva , si mare noroc ca nu a patit si motoru ceva.
  8. Astea is ca anunturile de la motoare, puse in 2005 dar si acum mai raspund unii.
  9. Ar fi culmea sa iti zica vanzatoru nu iesi cu el pe ploaie ca se strica, si nici sa nu-l speli.Cine stie ce probleme avea rs-u ala dar veci nu am auzit sa se strice din cauza apei vreo moto.
  10. Demonaz

    Am Trantit Un Scuterist

    Smecheri ca au scuterele alea care is destul de mici si au impresia ca se pot baga oriunde.Vreo 2 palme ii trebuiau , sa fie atent ca se moare pe capete pe 2 roti.
  11. Da de ce neaparat club de 125.O vreme se mere cu 125 dar apoi majoritatea vor ceva mai mare, mai puternic.Pt inceput ii fain 125, atunci s-ar putea numi Club de 125 vesnic incepatori.
  12. Cum naiba ? Poate i s-a stricat motoru din alte motive.Motocicletele is facute sa mergi si pe ploaie cu ele.Ca doar daca nu , atunci nu se putea nici macar spala.
  13. Si Yamaha aia ii faina dar pe locul I va fi intodeauna Honda.
  14. Demonaz

    Aproape Accident

    Important ii ca amandoi sunt bine, macar o sperietura buna o tras zmeul.
×
×
  • Creează nouă...