RaveGun Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 (editat) Salut, Momentan am un Ducati Monster dar nu ma prea pasioneaza. Oricum trebuie sa il vand ca e in plan sa imi iau o alta conserva si e cam gol in visterie. Dar, dupa etapa cu conserva vreau sa imi iau un Supermoto. Nu stiu de ce? dar imi plac cum arata si mi-au placut de cand le-am vazut prima data. Ce vreau sa fac cu ea? - vreau sa merg cu ea de la A la B prin oras, deci evident inmatriculabila; - poate si drumuri mai scurte, de 100km in afara orasului; - vreau sa mai am un set de roti pt offroad-use, mers la munte (daca se poate); - nu vreau sa merg la concursuri. + Care ar fi modelele de enduro ce se preteaza la asa ceva? + Are cineva si o foloseste zilnic? + Cum e cu ea prin oras? + E mai mult fun decat stress mersul cu ea? (cel putin cu Monster-ul ma cam enerveaza ca tre sa fiu cu ochii la asfalt dupa gropi sau intre orase cand treci de la asfalt 2007 la asfalt 2006 si sunt trepte de 5 cm). + Cam cata surubarie e necesara lunar? + Care ar fi capacitatea recomandata? + 2T sau 4T? + Cam care ar fi pretzul decent pt asa ceva? (sa o iau si sa ma dau direct, nu cum am facut cu Monsterul, 2 luni tot am surubarit la el si nu e cum mi-ar place mie, inca). Momentan cam astea ar fi intrebarile. Asfalt uscat. Editat August 7, 2007 de RaveGun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Pune aceasta intrebare la "Coltul Enduristilor". Acolo vei primi raspuns. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VLADoN99GTC Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 cele mai tari mi se par drz'urile de 400 ... mai e aprilia sxv 450 sau 500 ?? , mz baghira 660 ,mz 125 sm , mai sunt kawasaki parca si ktm ...parca de 660... husqvarna de 400 si 500 ...am vazut k are si bmw unele ,da' nu stiu exact . Yo am un mz 125 sm din 2002 . L'am delimitat de curand si sunt foarte multumit de el ...e cam incomod dupa vreo 100 km (te cam dor oasele fundului ) , da in rest merge Totusi , raman la ideea de suzuki drz 400 sm . aaa, si pentru oras , mai bun un 4 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 èu am ales yamaha xt 660 x poate sa care si o fata draguta si subtirica poate sa mearga in oras poate sa mearga cat de cat si in afara orasului desi greu, poti sa mergi si pe circuit asa... de placere. e cel mai all round la care am putut sa ma gandesc. si are si intretinere mai usoara. am vrut bmw 1200gs dar dupa ce l-am testat... desi mi-a placut, nu e de oras. DELOC. iar mie imi trebuie un mijloc de transport daca vrei si la munte s-ar putea dr400z sa fie mai bun pt tine. nu lua 2T. e fun 100% supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate