dj_onix2000 Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 .............si totusi am avut tupeu sa plec cu un piaggio x9 de 250,prin tara mai precis pitesti-brasov si apoi la mare...liberty parade......evident si retur........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 bvbv....dar se putea si mai bine )...si eu plec cu un dr 125 vreo 1500 de km saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 bvbv....dar se putea si mai bine )...si eu plec cu un dr 125 vreo 1500 de km saptamana viitoare [/quote salutare subsemnatuul cu 250 am facut mii chiar multe mii de km merge mai incet dar merge la mai multi km Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stuart79 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Aoleo, felicitari tata, imi plac oameni care stiu ce vor sa faca si atunci cand o fac o fac din placere, la mai multi km si asfalt uscat.. Am facut si eu cativa km ieri vreo 300 si vreau sa spun ca nu-mi mai simt curu si mainile am mers Piatra Neamt - Bicaz - Poiana Teiului - Tg. Neamt - Roman - Bacau - Piatra Neamt, si m-a terminat drumul. Pietris ca de lumea isi repara sau construieste gardul si varsa masina de balast in drum, vaci si caini, balegar nu mai spun, cat cuprinde, ca daca ar face balega pt. asfalt ce face si pentru pamant cred ca ar creste niste autostrazi si viaducte prin romania peste noapte, mosnegi care lasa carutul de butelii in mijlocul drumului ca sa se scobeasca in nas, iar drumul intre Bicaz si Poiana Teiului te termina ca era sa pierd si numarul de inmatriculare de cat de prost este drumul, la fel si cel intre Piatra Neamt si Roman. Oricum bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate