Sari la conținut

stuart79

EX+
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    B-68-RKJ

stuart79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ocazional mai arunc si eu cate o privire pe aci si sincer sa fiu imi este ciuda pe cei care au tot timpul comentarii stupide vis-a-vis de motociclisti si de petreceri si alte treburi... Idea este ca asa cum altii pot organzia cate ceva cu muult bun gust si pot sa aiba si multteee drumuri bune, la noi trebuie sa-ti rupi poponeata pana la o fundatura de camping unde sa nu ai nici buda si nu mai spun de apa calda sau macar calaie sa faci un dus, si pe langa astea te mai si infunda si cu tuica sau bere din cea mai ieftina(aici cu mici exceptii), de parca bat sute de km casa ma fac prastie si sa turez motorul la 3 dimineata, serios cand o sa ne revenim si o sa fim mai manierati, ca nu suntem zei si nici o autoritate superioara si toti ne sunt supusi, ba chiar avem numai doua roti fata de altii care au cate 16, ce daca poti ajunge la 299km/h cat ai clipi la fel de repede te poti opri si apoi te preia Andreea Esca la stiri si mai intra putin spaima in oameni fata de ideea de motociclete, asa ca daca mergem la o intalnire ce vrei sa vezi doi barbosi cum se trag de p..la, banuiesc ca nu, e mai elegant sa vezi niste fete frumoase chiar daca meseria lor este care este, sa lasam alte aiureli, figuri si sa ne zbatem pentru : - accidente mai putine; - sa-i ajutam pe altii sa inteleaga ce sa faca cu un motor odata ce il au si nu sa-i criticam si sa-i excludem sau mai stiu eu ce si sfaarsesc din nestiinta evident printr-un gard, - sa ne zbatem sa aratam ca daca avem drumuri bune poate vin si altii la noi asa cum ne zbatem si noi sa ajungem la ei (vezi austria ungaria unde se mai merge la intalniri); ce sa mai spun ca poate ca deja pe unii am sa-i plictisesc iar altii ar mai avea multe sa-mi completeze... asa ca hai sa mai luam si noi modele dar hai sa le luam pe alea mai bune, si sa urmam ceea ce merita urmat... numai bine si sa ne vedem sanatosi pe sosele!!!
  2. bai tata ma uit ca noi ne chinuim jumate de saptamana sa facem un drum pana la iasi si vreo doua sa megem pana la bucuresti... si altii uite ce fac... tot ce pot spune este RESPECT SI SA VA AJUTE DUMNEZEU SA VENITI SANATOSI ACASA !!!
  3. super intalnirea.... imi doresc sa ajung si eu la anu... dar poate imi iau si eu un motor pe care sa pot parcurge distante mai lungi ca pe SS nus ce ma fac pana acolo... super ASFALT USCAT!!!
  4. sincer sa fiu am rasfoit pe aici topicul si mi se par diverse pareri interesante, dar ca de obicei se intra in diverse polemici, oricum ideea este ca trebuie luate masuri pt. disciplinarea soferilor indiferent de categorie, masina si statut social etc.... trebuie arsi tare de tot cei care incalca legea indiferent ca e Basescu sau unu care abia a avut 5 mil sa ia un moped, de ce? simplu pt ca trebuie sa fim disciplinati la modul serios... si eu sunt si "conservar"(detest uneori termenul asta) dar sunt si motociclist si am inceput sa inteleg destul de multe si apreciez ceea ce a spus cineva pe aici si cred ca asta se impune sa fie respectata de toti "ĂN TRAFIC RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT" cunduceti mai preventiv si nu dati "SANDA" la maxim intre doua semafoare ca oricum ai casca si nu te recunoaste nimeni cine esti, plimbati-va cu motorul si respectati-va pe voi si ideea de a fi motociclisti, daca vrei viteza si adrenalina mergeti pe circuit cu echipament complet si acolo ai adrenalina si arati cumva si ceea ce stii; plimbati-va in mod constant cu motocicleta si repetati lucrurile uzuale chiar daca vi se par banale si deja vrei sa mergi pe-o roata fie ea fata sau spate si aici chiar daca nu ai respect pt tine, viata ta si a celor din jurul tau care te iubesc si te apreciaza, atunci esti liber sa mergi undeva departe de a putea face rau altcuiva total nevinovat care isi plimba copilu'mama bunica prietena sau este un simplu pieton sau participant la trafic si fa toate cascadoriile pe care vrei sa le faci, dar pe drumurile publice fii un om constient si NORMAL.!!!!! SI ASTA ESTE PT. POLITIA ROMANA SI CEI DE LA DRUMURI SI PODURI; PRIN CARE LE TRANSMIT MULTA SANATATE SI II INTREB CAND OR SA FACA DRUMURI DE CALITATE, CAND OR SA SEMNALIZEZE EVENTUALELE DEFECTE PE DRUM, CAND OR SA DEA AMENZI USTURATOARE LA AIA CARE ISI REPARA MASINA IN DRUM SI LASA O DARA DE ULEI SAU CARBURANTI PE SOSEA SAU CARE LE CURGE NISIP PIETRIS PAMANT BETOANE PE ASFALT SI II EXPUN PE ALTII LA MARI PERICOLE SI CREDETI-MA CA AS MAI AVEA MULTE INTREBARI PT SUMNEAVOASTRA DOMNILOR..... ????? Asfalt usca ne doresc, sa plecam si sa ajungem sanatosi si teferi inapoi acasa la familiile noastre !!!
  5. OAMENI BUNI.. "TOTAL BLACK-OUT" ... asta este termenul ce poate descrie ceea ce este in capul meu dupa ce am citit cu punct si virgula toata povestea si m-am uitat la "poze" e putin spus, e mai degraba o jignire sa le numesti poze, dar oricum daca sunteti profesionisti probabil ca nu e ceva nou ceea ce spun eu.... oricum nu am cuvinte sa spun ce sentiment ciudat ma incearca... sa plec acum in pijama la acest drum, chiar si pe motorul care il am ... TRADITIONALUL ASFALT USCAT(ca deh oricum vine iarna ) SI LA CAT MAI MULTI KM CAT MAI INTERESANTI SI PLACUTI... si poate ma lipesc si eu de voi sau macar de cineva ca voi... sa merg la drum, fie si la remorca ... sa auzim de bine sidaca ne intalnim fac cinste cu o bere si o portie de gulas
  6. FRUMOASA EXCURSIA.. PE O SPOORTIVA NU CRED CA SE POATE EXECUTA asa drum, dar chiar si asa nu ma dau batut si tot am sa parcurg un tur de asta... daca am batut Piatra Neamt-Bucuresti intr-o zi caniculara si cu un trafic infernal... pot sa bat un drum cu popasuri in regim de plimbare... oricum frumos si imi creste inima cand vad ca sunt oameni care stiu la ce se foloseste motorul. asfalt uscat si la cati mai multi km..
  7. SuPEER CALATORIA... BRAAVO SI LA MAI MULTI KM DE GENUL ASTA.... SPER SA-MI CONVING SI EU PRIETENII LA UN DRUM DE ASTA... ASFALT USCAT SI CAT MAI MULTI KM.!
  8. super ... poze bune... traseu frumos... SI ASA ESTE DATI UN EXEMPLU BUN CELOR CARE HABAR NU AU CE INSEAMNA O MOTOCICLETA SI LA CE FOLOSESTE... ASFAL USCAT SI LA CATI MAI MULTI KILOMETRI!!!
  9. SUPER BRAVO... Asfalt uscat si la mai multe drumuri !!!
  10. Aoleo, felicitari tata, imi plac oameni care stiu ce vor sa faca si atunci cand o fac o fac din placere, la mai multi km si asfalt uscat.. Am facut si eu cativa km ieri vreo 300 si vreau sa spun ca nu-mi mai simt curu si mainile am mers Piatra Neamt - Bicaz - Poiana Teiului - Tg. Neamt - Roman - Bacau - Piatra Neamt, si m-a terminat drumul. Pietris ca de lumea isi repara sau construieste gardul si varsa masina de balast in drum, vaci si caini, balegar nu mai spun, cat cuprinde, ca daca ar face balega pt. asfalt ce face si pentru pamant cred ca ar creste niste autostrazi si viaducte prin romania peste noapte, mosnegi care lasa carutul de butelii in mijlocul drumului ca sa se scobeasca in nas, iar drumul intre Bicaz si Poiana Teiului te termina ca era sa pierd si numarul de inmatriculare de cat de prost este drumul, la fel si cel intre Piatra Neamt si Roman. Oricum bafta si asfalt uscat.
  11. VA SALUT Pot sa spun ca sunt si eu mandrul posesor al unui GSX-R600 K7 si vreau sa spun ca motorul e super. Desi nu am o experienta prea vasta, ma impac de minune cu el, pozitia este comoda, este manevrabila si la viteze mici si la viteze mari, nu este un motor brutal, trage in ture de jos ceea ce ma ajuta mult... in rest sper ca cei de la B&S Motors sa aiba un service bun, ca asta conteaza cel mai mult vis-a-vis de calitatea unei motociclete... POT SA VA UREZ ASFALT USCAT SI SA NE INTALNIM SANATOSI !!! ps: scuze pentru poza cu atv-ul am sa postez una cu motocicleta, ca sa nu se simta unii jigniti sau mai stiu eu ce...
  12. super... super super... frumos si ce daca ai mers singura, pacat ca nu o face mai multa lume, sa mearga in drumetii, in grup sau singuri, sa iasa pur si simplu, alegi un traseu te echipezi si mergi, ca dupa cum spunea cineva aici pe site ca "multi dintre noi suntem si ramanem motociclisti de internet sau de duminica" dam ture prin buricu targului si facem cascadorii ca sa ne vdem la stiri... oricum nu am sa umbresc frumusetea acestei plimbari si a acestui topic... forte frumos si tot mai multi km placuti si cu asfalt curat si uscat!!!
  13. frumos felicitari... si totusi de ce ai aratat numai doua poze si alea de cacao {scuze de expresie} din lacu rosu ? si cva pe drum pana acolo dupa praid si sovata... eo zona extraordinara chiar daca drumul lasa de dorit sa stiti ca merita sa vedeti cheile bicazului, izvorul muntelui, durau... puteti incerca o drumetie de week-end nu va va parea rau...
×
×
  • Creează nouă...