Alexis491 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 Salutare! Caut pe cineva (stiu sigur ca sunt ce icare fac asa) care sa imi aduca din Ungaria, Germania, Italia, Franta sau oriunde gaseste, piese de caroserie, pentru scuter italian, Benelli 491RR. Imi trebuie scutul de desupt, pragul unde iti tii piciorul (cel din drapta) si usa de la compartimentul pentru scule! In eventualitatea ca se ofera cineva mai stiu 2 persoane care vor piese pentru scuter ca al meu! M-ar mai interesa si placute de frana, discuri, etriere etc. Astept PM, reply pe forum sau chat pe mess: kobraksmov! Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Salutare! Caut pe cineva (stiu sigur ca sunt ce icare fac asa) care sa imi aduca din Ungaria, Germania, Italia, Franta sau oriunde gaseste, piese de caroserie, pentru scuter italian, Benelli 491RR. Imi trebuie scutul de desupt, pragul unde iti tii piciorul (cel din drapta) si usa de la compartimentul pentru scule! In eventualitatea ca se ofera cineva mai stiu 2 persoane care vor piese pentru scuter ca al meu! M-ar mai interesa si placute de frana, discuri, etriere etc. Astept PM, reply pe forum sau chat pe mess: kobraksmov! Multumesc anticipat! saptamina viitoare plec la Roma dupa piese de schimb trimitemi o lista cu ce ai nevoie ,incerc sati procur,...euro100kgs@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 saptamina viitoare plec la Roma dupa piese de schimb trimitemi o lista cu ce ai nevoie ,incerc sati procur,...euro100kgs@yahoo.com ma tu esti idiot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 saptamina viitoare plec la Roma dupa piese de schimb trimitemi o lista cu ce ai nevoie ,incerc sati procur,...euro100kgs@yahoo.com a trecut cam un an de atunci...adica te-ai trezit dupa un an... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 iar se invie topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) saptamina viitoare plec la Roma dupa piese de schimb trimitemi o lista cu ce ai nevoie ,incerc sati procur,...euro100kgs@yahoo.com a facut peste 50 de posturi in numai 2 zile... Editat Iunie 17, 2008 de tiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 saptamina viitoare plec la Roma dupa piese de schimb trimitemi o lista cu ce ai nevoie ,incerc sati procur,...euro100kgs@yahoo.com buna treaba...drum bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 ma tu esti idiot? Ma omule da si tu esti tare de dovleac ,lasama sa invatr si eu chestiile astea cum merg nu trebuie imediat sa dai cu paru,sau chiar aveti chestia asta asa tare inradacinata in voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Pai nu asa se invata ma...citeste Regulamentul. Editat Iunie 17, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Ma omule da si tu esti tare de dovleac ,lasama sa invatr si eu chestiile astea cum merg nu trebuie imediat sa dai cu paru,sau chiar aveti chestia asta asa tare inradacinata in voi? tare de dovleac esti tu ma sonic X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate