Sari la conținut

Alexis491

Membru
  • Număr conținut

    314
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki GSR600 '06
  • Numar Moto
    de aluminiu
  • Club
    de negrii

Informații profil

  • Interests
    dezinteresat

Alexis491's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E stock motoreta. Filtru stock, tobe stock. Nu caut mai mult decat ce ofera ea! As apela si eu la solutia descrisa de tine. Eventuale costuri? Multumesc!
  2. Salutare! Recent mi-am achizitionat si eu un GSR600 din 2006. Este exact ceea ce-mi trebuia de la o motocicleta. Am doar o mica problema cu ea... Consumul. Sunt eu paranoia sau chiar nu e normal un consum de 6,3-6,7l/100km? Din cate am inteles, exista un update de soft pentru ECU care ajuta la scaderea consumului si imblanzeste "smucitul" la atingerea acceleratiei. Are cineva mai multe informatii lamuritoare? Multumesc anticipat!
  3. Cam peste tot ITP! La Opel in triaj, la Tess in ghimbav, in rulmentu dupa ce treci de RAR la Codreanu! Unde vrei! Halla at me when you're ready!
  4. FLR! Este cel mai bun de pe piata in domeniu moto pentru scolarizari! Este unpic mai scump dar scapi de batai de cap, iesi si in trafic pe 2 roti, inveti ceva in plus fata de celelalte scoli si poate o sa-ti impartaseasca din experienta lui!
  5. In complexul acela din Bartolomeu "Come&Go" din statia de autobuze, unde este si biroul de tamponari auto. Este chiar un topic deschid pe tema asta!
  6. Care veniti pana la urma? Mai vine cineva sau cum sta treaba?
  7. sal ... ai ideie cat costa un stator de gsxr 600 k2

  8. Fac si eu un fel de sondaj de opinie privind uleiul 2T la RS125! Cei care bagati ulei Motul 2T in RS, imi puteti spune ce bagati si sa-mi justificati raspunsul va rog, caci nu mai stiu ce sa cred! Eu intr-un timp bagam 710 2T ester. Stiind ca, cica 800 2T double ester e de injectie! Acum bag 800 2T double ester in rezervorul de ulei, si 800 2T ester in benzina cate putin! Voi ce sfaturi imi dati? Ce ulei sa ii bag? Sa ii mai bag ulei in benzina? Multumesc anticipat!
  9. E smecher mah! E fericit ca i-a dat pana nu a mai mers acceleratia! Restul... taticu se scobeste in buzunare! Cred ca inainte de a face scoala ar trebui facute niste cursuri de mecanica la noi in Romania care nu va creste niciodata nici macar prin bun simt si nici prin respect! Sorry de OT!
  10. Are cineva un set de semnalizari care le poate imprumuta pentru 3 zile! Imi trebuie de luni pana miercuri caci marti am RAR-ul! Daca poate cineva sa ma ajute, promit ca ma revansez!
  11. Si daca nu fugea tot aia era ca am nr rosii expirate! Deci... ghinion curat si prostie din plin, din partea mea desigur! Asta e!
  12. Eram inscris intr-o curba, si chiar cand eram aplecat pe stanga sa iau curba, de pe contrasens apare un Golf care mergea jumate pe banda mea, si jumate pe a lui... a tras de volan el dreapta, eu am incercat sa o indrept si cand eram aproape drept, am franat cu fata puternic si mi-a alunecat roata urat de tot si buf! Asta e... bine ca nu a fost mai rau! Oricum sunt in rodaj, abia refacut set-ul motor si nu am voie sa o forjez sau sa trag de ea... viteza... 70 la ora, aproximativ! Asta este... Cand ti-e scris, ti-e scris! Si cumpar si set de stickere!
  13. me too. Cu o luna inainte de 16 ani! Dar cred ca se putea si mai devreme!
  14. Sunt bicicletele alea electrice f misto cu autonomie de vreo 40 km. Nu mananca decat caloriile tale dupa autonomie!
×
×
  • Creează nouă...